Informatie en advies? Bel: 076-542 36 55

Informatie en advies? Bel: 076-542 36 55

 

Zelf een huis bouwen

een huis bouwen Altijd al op zoek geweest naar dat ene perfecte huis? Wilt u zelf de indeling van uw woning kunnen bepalen? Twee onder een kap of vrijstaand, alles is mogelijk. In samenwerking met Rowecobouw kunt u zelf een huis bouwen!

Bekijk showroom

Zelf een huis bouwen met Rowecobouw

Rowecobouw biedt u goede ondersteuning als u van plan bent om zelf een huis te bouwen. Bij het zelf een huis bouwen komen veel belangrijke zaken kijken. Wij zorgen er voor dat elke stap in de bouw van uw eigen huis overzichtelijk blijft. Met gebruik van duidelijke foto’s en plattegronden brengen wij voor u de werkzaamheden duidelijk in beeld. Daarnaast komen dankzij de eerlijke tarieven die wij hanteren het bouwen van uw eigen huis binnen handbereik. Zelf een huis bouwen is voor vrijwel iedereen mogelijk.

Op korte termijn zelf een huis bouwen

huis ontwerpZelf een huis bouwen hoeft niet duur te zijn. Als u op zoek bent naar de beste kwaliteit-prijs verhouding komt u bij ons uit. Een breed collectief van professionals staat u voor u klaar om, in samenwerking met u, de bouw van uw eigen huis in goede banen te leiden. Zelf een huis bouwen start bij contact opnemen met onderstaand telefoonnummer of het toesturen van uw ontwerp.

Informatie opvragen voor de bouw van uw eigen huis

Op het moment dat u contact opneemt met Rowecobouw ontvangt u direct vrijblijvend advies over uw specifieke situatie. Daarbij is het ook mogelijk dat een van onze medewerkers langskomt bij u thuis, zelfs in de avonduren.

Contact opnemen doet u met telefoonnummer 076 – 542 36 55.

Neem contact op

 

 

Klanten vinden ons ook via: huis bouwen goedkoop, prefab woning, bouw eigen huis, systeembouw woning, vrijstaand huis bouwen.