Informatie en advies? Bel: 076-542 36 55

Informatie en advies? Bel: 076-542 36 55

 

Woningen in Ontwikkeling

Eigentijds klassiek wonen in Reeuwijk

Op een prachtige locatie in de uiterwaarden van Reeuwijk (gemeente Bodegraven Reeuwijk) start eerste kwartaal 2020 de nieuwbouw van deze eigentijds klassiek woning met aanbouw. Passende stijl- en materiaalkeuzes w.o. tuitgevels met schijnschoorstenen, wit geschilderde gevels in combinatie met zwart/mangaan trasraam steen, Zweeds rabat houten geveldelen, antraciet houten gevelkozijnen en hardstenen raamdorpels worden toegepast. De zichtlijnen en oriëntatie zonzijde worden in het ontwerp versterkt door het toepassen van grote glasopeningen in de zij- en achtergevel. De woning wordt uitgevoerd met een lucht-water warmtepomp met vloerverwarming en koeling (module) op de begane grond en eerste verdieping.

Reeuwijk (gemeente Bodegraven Reeuwijk)
Klik hier voor het maken van een vrijblijvende afspraak met één van onze adviseurs. Laat u inspireren in onze showroom in Breda!

 

Modern landelijk wonen in Hilvarenbeek

Langs de noordelijke entree van Hilvarenbeek in de nieuwe wijk Burgstad start eind vierde kwartaal 2019 de nieuwbouw van deze modern landelijke woning met aanbouw. Passende stijl- en materiaalkeuzes w.o. een vlak model keramische dakpan, risaliet met verticaal gefelst blank zinkwerk, grote glas openingen, 2 stuks hefschuifpuien, 2 tinten metselwerk en hardsteen raamdorpels worden toegepast. De woning komt in de breedte op het bouwkavel. Middels de grote glasopeningen aan de achterzijden van de woning met aanbouw op de begane grond zijn er duidelijke zichtlijnen vanuit de woonkamer, woonkeuken en slaapkamer op de achtertuin.

Modern-landelijk-wonen-in-Hilvarenbeek
Klik hier voor het maken van een vrijblijvende afspraak met één van onze adviseurs. Laat u inspireren in onze showroom in Breda!

Pin It on Pinterest

Shares
Share This