Vrijstaand huis bouwen

Een vrijstaand huis laten bouwen, volledig ingericht naar je eigen wensen? Roweco regelt het van A tot Z! Je kunt bij ons terecht voor een geheel nieuw ontwerp of een bestaand ontwerp, voorzien van alle gemakken die je graag in jouw huis wilt zien. Neem contact met ons op om jouw wensen te bespreken, wij geven je graag meer informatie over alle mogelijkheden.

Van schets tot werkelijk: Realiseer je eigen vrijstaande huis!

Samen gaan we aan de slag om van dat ene idee jouw droomhuis te realiseren, passend bij jouw budget en woonwensen. Je kunt geheel naar eigen wens de constructie van jouw huis bepalen. Roweco is specialist in het gehele proces van het ontwerpen tot bouwen van nieuwe huizen, van een twee onder een kap tot een vrijstaand huis. We adviseren je graag over alle mogelijkheden en begeleiden je door het gehele proces.

Wat ik zeer belangrijk vind is reactie op reactie. Daarmee bedoel ik wanneer ik een vraag heb verwacht ik een antwoord op dezelfde dag. Bij Rob is het, mits hij niet in gesprek is met klanten, binnen het uur tot laat in de avond. Dat geeft mij een zeer begaand gevoel en daar kan ik mee werken en durf ik een relatie daar mee aan te gaan voor iets wat een mijlpaal is in ons leven!

Arno Jansen

Een vrijstaand huis van alle gemakken voorzien

Bij Roweco staat kwaliteit, duurzaamheid en innovatie centraal. We zorgen voor een goed en veilig bouwtechnisch ontwerp, werken uitsluitend met vakmensen en communiceren continu gedurende het proces. Je wilt immers een huis waar je lang van kan genieten.

‘Wij vinden het belangrijk dat jouw huis volledig voldoet aan je wensen. Daar lopen wij graag een stapje harder voor!”

Je kan je huis volledig naar eigen wens inrichten. Met bijvoorbeeld zonnepanelen, hybride cv-ketel en handige technologische oplossingen.

Laat je inspireren door onze gerealiseerde (vrijstaande) huizen of bekijk de vele
mogelijkheden in onze showroom in Breda.

Persoonlijke ondersteuning tijdens het gehele proces. Van idee tot oplevering 

Een vrijstaand huis laten bouwen betekent dat er een gefundeerd plan moet zijn om mee aan de slag te gaan. Wij vinden het belangrijk om de juiste adviezen en ondersteuning te bieden bij het bouwen van jouw droomhuis. Er komen namelijk veel belangrijke zaken bij kijken die weloverwogen moeten worden. Roweco biedt persoonlijke ondersteuning gedurende het gehele proces, van idee tot oplevering. Wij zorgen ervoor dat iedere stap in de bouw van jouw eigen huis overzichtelijk blijft.

Wat zijn de kosten van het bouwen van een vrijstaande woning per m³ ?

Om je een helder beeld te geven van het bouwproces brengen wij alle werkzaamheden in beeld. We geven van tevoren altijd een prijs op en wijken hier vervolgens niet meer vanaf. Zo kom je nooit voor onaangename verrassingen te staan! Daarnaast hoeft het bouwen van een vrijstaand huis niet duur te zijn. Wij staan bekend om de beste prijs-kwaliteit verhoudingen. Onze vakmensen gaan graag aan de slag met het bouwen van jouw droomhuis. Stuur je eigen ontwerp of neem contact op voor de mogelijkheden voor een bestaand ontwerp.

🏠 Energiezuinig huis laten bouwen een slimme investering?

Een energiezuinig huis bouwen is tegenwoordig één van de belangrijkste aspecten bij het bouwen van nieuwe huizen. Het sparen van het milieu, en niet te vergeten: jouw eigen portemonnee. Bij Roweco staat naast de scherpe prijs en hoge kwaliteit het bouwen van een energiezuinig huis centraal. De gestelde normen voor de komende jaren zijn bij Roweco de standaard. Zo bevatten onze nieuwe huizen:

   Diverse warmteterugwinning systemen

   Drie dubbele beglazing

   Zonnecollectoren

   Vloerverwarming

Daarnaast is energieneutraal bouwen een belangrijk onderdeel van onze bouwmethode. Bij het bouwen van een vrijstaand huis is energiezuinigheid dus gegarandeerd. Ben je benieuwd naar de mogelijkheden om een energiezuinig en vrijstaand huis te bouwen? Ontdek de mogelijkheden in onze showroom in Breda of laat je inspireren door onze gerealiseerde woningen.

Een eerlijke prijs,
vooraf inzichtelijk.

 

Wij kunnen ons voorstellen dat je wellicht bang bent voor eventuele hoge kosten die een eigen huis bouwen met zich meebrengt. Roweco biedt altijd zéér scherpe tarieven en we geven vooraf altijd een prijs op en wijken hier vervolgens niet meer vanaf. Zo kom je nooit voor onaangename verrassingen te staan!
Meer informatie over een nieuw huis bouwen bij Roweco?