Informatie en advies? Bel: 076-542 36 55

Informatie en advies? Bel: 076-542 36 55

 

Vrijstaand huis laten bouwen? Rowecobouw al bijna 30 jaar dé expert!

Wilt u volledig naar uw eigen wensen een vrijstaand huis bouwen? Het kan bij Rowecobouw. Van A tot Z kunt u een huis ontwerpen en deze voorzien van alle gemakken die u graag in een huis wilt zien.

vrijstaand huis type VH31

Bij ons staan een aantal kernwaarden centraal:

  • kwaliteit
  • duurzaamheid
  • innovatie

U wilt immers een huis waar u lang van kunt genieten en waar zowel u als het milieu van profiteert.

Met zonnepanelen, hybride cv ketels en gave technologische vernuftigheden een bijzonder huis volledig naar uw hand.

Voorbeelden van vrijstaande woningen

 

U kunt uw vrijstaande woning door Rowebouw laten realiseren. U kunt geheel zelf de constructie bepalen. Wilt u bijvoorbeeld een balkon, een dakterras of garage?

Rowecobouw is specialist in het gehele proces van het ontwerpen tot bouwen van nieuwe huizen en gaat met u om tafel om al uw wensen te bespreken. Van een twee onder een kap tot een vrijstaand huis bouwen. Bij Rowecobouw bent u aan het juiste adres voor het bouwen van uw droomhuis!

 

Vrijstaande woning bouwen door vakmensen en deskundigen, voor langdurige kwaliteit!

Het voordeel van een huis laten bouwen door Rowecobouw is dat u verzekerd bent van professionaliteit. Een goed en veilig bouwtechnisch ontwerp, uitvoering uitsluitend door vakmensen en continue communicatie rondom het proces.

Wij vinden het belangrijk dat uw huis volledig voldoet, daar lopen wij graag een stapje harder voor!

Een vrijstaand huis laten bouwen betekent dat er een gefundeerd plan moet zijn om mee aan de slag te gaan. Rowecobouw biedt u persoonlijke ondersteuning gedurende het gehele proces.

Een vrijstaande woning laten bouwen door Rowecobouw betekent dat alle fases van het bouwproces overzichtelijk zijn en elkaar in een logische volgorde opvolgen.

 

Wat zijn de kosten van het bouwen van een vrijstaande woning per m³ ?

Om u een helder beeld te geven van het bouwproces brengen wij alle werkzaamheden in beeld. Daarnaast hoeft het bouwen van een vrijstaand huis niet duur te zijn. Wij staan bekend om de beste prijs-kwaliteit verhoudingen. Onze vakmensen gaan graag aan de slag met het bouwen van uw droomhuis.

Stuur direct uw ontwerp toe of neem direct contact telefonisch contact op 076-54 23 655.

 

Energiezuinig huis laten bouwen een slimme investering?

schets van een energiezuinig huisEen energiezuinig huis bouwen is tegenwoordig één van de belangrijkste aspecten bij het bouwen van nieuwe huizen.

Het sparen van het milieu en niet te vergeten uw portemonnee worden gezien de klimaatverandering steeds belangrijker. Ook bij Rowecobouw staat naar de scherpe prijs en hoge kwaliteit het bouwen van een energiezuinig huis centraal.

De gestelde normen voor de komende jaren zijn bij Rowecobouw de standaard.

Zo bevatten onze nieuwe huizen:

  • diverse warmte terugwinning systemen
  • drie dubbele beglazing
  • zonnecollectoren
  • hybride cv ketel
  • vloerverwarming.

Daarnaast is energieneutraal bouwen een belangrijk onderdeel van onze bouwmethode. Bij een vrijstaand huis bouwen is energiezuinigheid dus gegarandeerd. Bent u benieuwd naar de mogelijkheden om een energiezuinig en vrijstaand huis te bouwen?

Neem contact op

 

Waar kunt u op locatie langskomen voor advies?

Wij zijn gevestigd in Breda, Noord-Brabant. Wij zijn actief door het hele land maar met name in de regio Eindhoven, Tilburg, Den Bosch, Roosendaal en Bergen op Zoom een zeer bekend begrip!

Pin It on Pinterest

Shares
Share This