Informatie en advies? Bel: 076-542 36 55

 

Rowecobouw & Varianthuis

Door onze unieke manier van werken en ons 10 jarige jubileum kunnen we met trost mededelen dat Varianthuis grotendeels de woningen bouwt voor Rowecobouw. In 2013 openende we daarom onze showroom te Breda gevestigd aan het WEIDEHEK 119 4824 AT te Breda.

Een compacte showroom waar u gezellig met uw kinderen op afspraak altijd welkom bent en waar we onder het genot van een kopje koffie, thee of een drankje uitgebreid kennis maken met onze firma maar vooral het hoge afwerkingsniveau van onze woningen. Terwijl uw kinderen zich vermaken in de speelhoek maken we kennis met de vele mogelijkheden die wij als bouwbedrijf u kunnen bieden.

Allerlei materialen van betonvloeren, dakkapellen deuren vensterbanken, steen en dakpan soorten tot en met  specifieke afwerking details worden bekeken en besproken.

In de praktijk gaan we later ook nog naar een van onze gespecialiseerde bedrijven voor m.n. metselstenen en dakpannen, hier ziet u vaak door de bomen het bos niet meer maar gelukkig informeren onze specialisten u uitvoerig zo dat de keuze vanzelfsprekend kan worden.

Rowecobouw en Varianthuis zijn geen doorsnee bouwbedrijven, echter hebben we ons gesprecialiseerd in maatwerk,

Zonder meerprijzen kunnen alle woningen tot in detail worden aangepast aan uw wensen en worden kosteloos de indelingen e.d. geheel voor u op maat uitgevoerd.

Wij trachten u van een MAATKOSTUUM te voorzien zonder meerprijzen . Met onze volledige traditionele bouwmethode in combinatie met ons collectief beleid kunnen we met deze uitgebreide extra service toch nog aanmerkelijk voordeliger zijn dan veel prefab en systeem collega bouwers.

Onze openingstijden zijn va 10:00 uur tot ca 22:00 uur dagelijks en in het weekeind.  Om drukte te voorkomen werken wij uitsluitend op afspraak om u alle tijd en gelegenheid te geven maar vooral onze showroom open te stellen op een voor u gewenste tijdstip.

Graag nodigen wij u ook uit in onze onze showroom te Drenthe
Klik op het logo om direct door te gaan naar de website van:

Varianthuis en Rowecobouw