Informatie en advies? Bel: 076-542 36 55

Informatie en advies? Bel: 076-542 36 55

 

Rowecobouw & Van Weenen Bouwbedrijf

Naar aanleiding van onze prettige samenwerking stellen wij u graag voor aan van Weenen Bouwbedrijf B.V.

Naast de persoonlijke begeleiding en het hoogwaardig duurzaam bouwen, vinden wij transparantie naar u als klant het allerbelangrijkst.
Omdat onze klanten de vrijheid krijgen om met onze offertes te gaan winkelen bij andere aannemers zijn we in contact gekomen met van Weenen Bouwbedrijf.

Rowecobouw vindt het namelijk belangrijk om transparant te zijn met de prijzen, daarom bieden wij de mogelijkheid om onze prijzen met andere aannemers te vergelijken.
Tot op heden is er vanaf de jaren ’90 nog niet eerder een aannemer geweest welke met de zelfde kwaliteit bouwt laat staan voor onze scherpe prijzen.

Echter door onze gezamenlijke inkoop welke is ontstaan de laatste jaren alsmede een strakke bedrijfsstructuur kunnen we met trots zeggen dat Van Weenen Bouwbedrijf  de aannemer is voor in de regio Zuid-Holland en omstreken. Zij hebben zich zelf bewezen als het gaat om:

Hierdoor hebben we onze krachten gebundeld waarbij Rowecobouw u adviseert en begeleid met al het voorafgaande werk t/m het aanvragen van de omgevingsvergunning.

van Weenen Bouwbedrijf zal u vervolgens verder begeleiden gedurende het bouwproces en helpt u stap voor stap naar de realisatie van uw droomhuis.

Zij hanteren dan ook de regel ” OP REIS NAAR JE ECHTE THUIS ” en dit alles gebeurt onder het genot van een heerlijke kop koffie. Aan elk klein detail is gedacht, van de badkamer tot de sloten op de deur. 

Alles is zoals we wenste, we zijn perfect geholpen en vooral goed geïnformeerd !

Lees hier de ervaring van opgeleverde projecten.

Voor meer informatie kunt u op het logo klikken om eens een kijkje te nemen op de website van:

 

van Weenen bouwbedrijf

Pin It on Pinterest

Shares
Share This