Informatie en advies? Bel: 076-542 36 55

Informatie en advies? Bel: 076-542 36 55

 

Showroom

Ons kantoor met uitgebreide showroom, gevestigd aan het WEIDEHEK 11 4824 AT te Breda

Trots zijn wij op ons nieuwe kantoor met showroom. Een inspirerende omgeving waar uw dromen en ideeën van uw nieuwbouw woning tot leven komen. U bent van harte welkom voor een vrijblijvend gesprek!

Een gesprek waarbij wij samen met u de uitgangspunten van het bouwkavel, uw woonwensen en het door u gewenst te besteden bouwbudget tot een geheel gaan vormen. De bijhorende showroom is een duidelijk verlengstuk in het oriënterend proces, om u een completer beeld te geven van de diversen materiaalkeuzes zoals (ruw)bouw materialen, dakpannen, zonnepanelen, kozijnen (hout / kunststof / aluminium), gevelstenen, binnendeuren met deurbeslag.

Een completer beeld, ook voor beheersen van het bouwbudget, omdat naast de basis materiaalkeuzes, volgens Technische Omschrijving, er altijd meerdere keuzes mogelijk zijn.

Indien uw gewenste keuzes van gevelstenen en dakpannen niet aanwezig zijn in onze showroom, bent u ook van harte welkom in de showroom van onze toeleveranciers.

Wij gaan samen met u een balans creëren in het gewenst bouwvolume en uitstraling van uw nieuwbouw woning, binnen het door u gesteld bouwbudget.

Openingstijden zijn ma. t/m vr. van 08:00 uur tot 22:00 uur en zaterdag (in overleg).

Neem contact op voor het inplannen van een afspraak met onze adviseurs middels onderstaand aanmeldformulier

 

 

Pin It on Pinterest

Shares
Share This