Tips & Services

U komt bij ons nooit voor verrassingen te staan en u kunt aan het eind van de periode dan ook met een gerust hart terugkijken op een plezierige bouwperiode.

Professioneel ontwerp maken

Als extra service voor onze klanten passen wij op professionele wijze de door u zelf gemaakte ontwerpen aan tot een officieel gemeente-ontwerp. Tevens ontvangt u een open calculatie gespecificeerd per onderdeel zodat u in één oogopslag kunt waarnemen waar nu de kosten van uw woning in zitten. Het grote voordeel hiervan is dat u nu zelf bepaalt of u nu een garage en of een fraaie tuinkamer als extra wilt, er zijn tenslotte meerdere mogelijkheden denkbaar.

Eigenhuis bezitters
U kunt beschikken over bouwgrond en heeft voornemens ook daadwerkelijk te gaan bouwen alleen heeft u uw eigen woning nog niet verkocht. Momenteel is dit een van de grootste problemen in de bouwsector. Door onze vele relaties met woningzoekende en makelaars kunnen we u wellicht hier mee helpen. Bel of mail ons voor info.

Tel.: 076-5423655  06-20000502
Email: info@rowecobouw.nl

Neem contact op via het formulier

Nieuwe projecten:
In Breda Tilburg , Halsteren, 2x Hansweert zl, Bergen op Zoom, Biggenkerke, Steenbergen, Goes, Rotterdam en Tiel gaan we weer van start met nieuwe individuele bouwprojecten totaal verschillende woningen op schitterende locaties. Graag laten we u zien hoe we deze unieke traditionele woningen realiseren. Bel of mail ons even voor meer informatie. Zie ook onze nieuwbouwprojecten te Scherpenisse zl.

 

Verbouwen/renovatie:
Het komt steeds meer voor dat u twijfelt tussen nieuwbouw of verbouwen/renoveren. U krijgt misschien uw eigen woning niet verkocht of de banken doen moeilijk of de economie wankelt waardoor u wellicht twijfels heeft. Middels onze interieurervaringen is het heel vaak zeer rendabel om dan toch maar uw huidige woning aan te passen bijvoorbeeld door een dakkapel of de garage te verbouwen of bijvoorbeeld een leuke speelkelder te realiseren v.v. daglicht.

Wij hebben zeer veel ervaringen in het creatief uitdenken van oplossingen om tegen een betaalbaar alternatief uw woning te vergroten. Door onze vele relaties met div. gemeenten in Brabant, Gelderland en Zeeland weten wij de weg. Nadat wij intern uw verbouwing uitrekenen en vervolgens uittekenen verzorgen wij ook heel het administratieve gedeelte hiervan. Wij zorgen dan ook voor alle gemeentelijke eisen waar u aan moet voldoen voor uw verbouwingen.

Om kosten te besparen bouwen wij ook CASCO (ruwbouw) samen met u en onze relaties kunnen dan voordelig uw verbouwing afronden.

Vraag vrijblijvend een prijs op

Twijfel niet, en bel of mail ons met uw eigen ideeën:

☏  076-5423655
✉ info@rowecobouw.nl

 

Tuinaanleg/zwembaden
Onze achterburen hebben zich gespecialiseerd in het aanleggen van tuinen. 2 jonge broers hadden de droom ondernemer te worden en ZIJN het geworden.

De firma Cremerson is een jong en dynamisch bedrijf wat echt alles aanpakt. Juist NA het bouwen en inrichten van uw huis, is vaak de tuin een stelpost geworden waar aan al behoorlijk is geknaagd.

Cremerson heeft de oplossing.

De creativiteit van deze firma laat U zien dat alles mogelijk is voor zeer scherpe prijzen. Het grote voordeel van deze potige boerenzoons is dat al hun opslag van materialen en vrachtwagens e.d. op de boerderij zijn gestald waardoor men zeer scherp kan werken. Tuinaanleg v.v. kunstgras, alle soorten bestrating, vijvers, damwanden, zwembaden zelfs tennisbanen behoren tot de mogelijkheden. Niets is hen onmogelijk!