Informatie en advies? Bel: 076-542 36 55

Informatie en advies? Bel: 076-542 36 55

 

Systeembouw woning

Wat is een syteembouw woning?

Een systeembouw woning is een woning die volgens een vooraf bepaalde en efficiënte wijze wordt gebouwd. Bij een systeembouw woning worden diverse onderdelen van de woning onafhankelijk van elkaar gebouwd om vervolgens op uw locatie de onderdelen samen te brengen tot een volledige woning.

Kroeze Oudenbosch 25

De keuze voor een systeembouw woning bij nieuwbouw heeft meerdere grote voordelen. Door het hanteren van een zeer efficiënte werkwijze kost het minder tijd om de woningen te bouwen en leidt dit tot lagere prijzen.

Daarnaast worden bij een systeembouw woning de verschillende onderdelen intern gebouwd, waardoor volgens schema gewerkt kan worden en de weersomstandigheden weinig invloed hebben op het vooraf opgestelde schema.

Een ander bijkomend voordeel van een systeembouw woning is de mogelijkheid om de constructie aan te passen op uw wensen. Kortom, een systeembouw woning van Rowecobouw is een keuze voor een woning van hoge kwaliteit naar uw eigen smaak.

Bekijk de systeembouw woningen in de showroom of neem direct contact op. Onze medewerkers staan u graag uitgebreid te woord.

Bekijk showroom

 

Systeembouw woningen van Rowecobouw

huis bouwenHet bouwen van systeembouw woningen bij Rowecobouw is als 2-onder-1 kap en als vrijstaande woning mogelijk meerdere varianten. De populariteit van systeembouw woningen neemt de laatste jaren vanwege de lagere prijzen en de hoge kwaliteit sterk toe.

Traditionele bouw staat bij Rowecobouw hoog in het vaandel. Doordat de combinatie tussen systeembouw woningen en traditionele bouw goed samen gaat bent u bij Rowecobouw aan het juiste adres.

De systeembouw woningen van Rowecobouw worden van A tot Z gebouwd zoals u dit voor ogen heeft. Wij staan klaar om aan de slag te gaan met uw droomhuis. Met systeembouw woningen van Rowecobouw kiest u voor een schitterende combinatie van hoge kwaliteit en persoonlijke smaak.

 

Meer over systeembouw woningen

Rowecobouw is een gerenommeerde naam in de Nederlandse nieuwbouwwereld. Wij bieden u de mogelijkheid om op budgetvriendelijke wijze uw droomhuis te bouwen. Voor het bouwen van een vrijstaande woning, 2 onder 1 kap of ander type woning bent u bij Rowecobouw aan het juiste adres.

Ga op zoek naar uw droomhuis in onze showroom, stuur ons uw ontwerp of informeer direct naar alle mogelijkheden.

Wij zijn telefonisch bereikbaar op 076-542 36 55

Neem contact op

Pin It on Pinterest

Shares
Share This