Wat is een systeembouw woning?

Een systeembouw woning is een woning die volgens een vooraf bepaalde en efficiënte wijze wordt gebouwd. Bij een systeembouw woning worden diverse onderdelen van de woning onafhankelijk van elkaar gebouwd om vervolgens op uw locatie de onderdelen samen te brengen tot een volledige woning. 

De keuze voor een systeembouw woning bij nieuwbouw heeft meerdere grote voordelen. Door het hanteren van een zeer efficiënte werkwijze kost het minder tijd om de woningen te bouwen en leidt dit tot lagere prijzen.

Daarnaast worden bij een systeembouw woning de verschillende onderdelen intern gebouwd, waardoor volgens schema gewerkt kan worden en de weersomstandigheden weinig invloed hebben op het vooraf opgestelde schema.

Een ander bijkomend voordeel van een systeembouw woning is de mogelijkheid om de constructie aan te passen op uw wensen. Kortom, een systeembouw woning van Roweco is een keuze voor een woning van hoge kwaliteit naar uw eigen smaak.

Systeembouw woningen van Roweco

Het bouwen van systeembouw woningen bij Roweco is als 2-onder-1 kap en als vrijstaande woning mogelijk meerdere varianten. De populariteit van systeembouw woningen neemt de laatste jaren vanwege de lagere prijzen en de hoge kwaliteit sterk toe.

Traditionele bouw staat bij Roweco hoog in het vaandel. Doordat de combinatie tussen systeembouw woningen en traditionele bouw goed samen gaat ben je bij Roweco aan het juiste adres.

De systeembouw woningen van Roweco worden van A tot Z gebouwd zoals u dit voor ogen heeft. Wij staan klaar om aan de slag te gaan met je droomhuis. Met systeembouw woningen van Roweco kies je voor een schitterende combinatie van hoge kwaliteit en persoonlijke smaak.

Meer over systeembouw woningen?

Roweco is een gerenommeerde naam in de Nederlandse nieuwbouwwereld. Wij bieden je de mogelijkheid om op budgetvriendelijke wijze ieders droomhuis te bouwen. 

Voor het bouwen van een vrijstaande woning, 2 onder 1 kap of ander type woning ben je bij Roweco aan het juiste adres.

Ga op zoek naar je droomhuis en laat je inspireren in onze showroom, stuur ons je wensen toe of informeer direct naar alle mogelijkheden.

Wij zijn telefonisch bereikbaar op 076-542 36 55

Woon jij binnenkort in een Roweco woning net zoals deze klanten?

Ons model RW22 opgeleverd in Hendrik Ido Ambacht

Zie hier de video's en foto's

Ons model RW03 opgeleverd in Dinteloord

Zie hier de video's en foto's

Ons model opgeleverd in Breda

Zie hier de video's en foto's

Ons model Bungalow opgeleverd in Oosterhout

Zie hier de video's en foto's.

Een eerlijke prijs,
vooraf inzichtelijk. 

   Roweco biedt altijd zéér scherpe tarieven

   Geen extra kosten achteraf

   Eerst rekenen, dan tekenen