Showroom

Bij Roweco vinden we het belangrijk dat je alle opties bekijkt en een totaalbeeld krijgt van de mogelijkheden, zodat je weloverwogen keuzes maakt voor jouw droomhuis. Bezoek onze showroom in Breda om je te oriënteren en laat je inspireren! Je bent van harte welkom voor een vrijblijvend gesprek aan het Weidehek 11, 4824 AT te Breda. 

 

“Een inspirerende omgeving waar dromen en ideeën van jouw nieuwbouwwoning tot leven komen!”

Laat je inspireren

Om je beter te kunnen oriënteren en je een idee te geven van de vele mogelijkheden voor jouw droomhuis hebben we in onze showroom diverse keuzes gepresenteerd: bouwmaterialen, dakpannen, zonnepanelen, kozijnen, gevelstenen en binnendeuren met deurbeslag. Het is een inspirerende ruimte waarin wij je kunnen voorzien van grondig advies over materiaalkeuzes. 

Samen met jou nemen we de uitgangspunten van de bouwkavel, de woonwensen en het gewenst te besteden bouwbudget door en vormen dit tot één geheel. 

 

Openingstijden

Openingstijden zijn van maandag t/m vrijdag van 08.00 uur tot 22.00 uur en zaterdag in overleg. Neem contact op voor het inplannen van een afspraak met onze adviseurs middels onderstaand aanmeldformulier.