Informatie en advies? Bel: 076-542 36 55

Informatie en advies? Bel: 076-542 36 55

 

Seniorenwoning laten bouwen

U wilt een seniorenwoning laten bouwen voor uw oude dag. Dan bent u bij Roweco Bouw aan het juiste adres. Bij Roweco Bouw snappen we dat op latere leeftijd niet alle activiteiten meer even vanzelfsprekend zijn. Voor veel mensen is traplopen een alledaagse handeling, maar op hogere leeftijd kan dat een hele uitdaging worden. Het is daarom wel zo prettig als uw huis van tevoren al is voorzien van alle gemakken.

Wij helpen u dan ook graag met het bouwen van een seniorenwoning. Een goede seniorenwoning is volgens ons z├│ gebouwd dat hij gemakkelijk aan te passen is wanneer u dat wilt. Zo kunt u met slechts enkele kleine aanpassingen tot in lengte van dagen genieten van uw eigen huis.

Wij hebben bovendien veel ervaring met het bouwen van seniorenwoningen. Zo hebben wij een aantal standaard designs waar u uit kunt kiezen. Heeft u zelf al een ontwerp? Geen probleem, ook dat kunnen we voor u realiseren. Als u ons uw ontwerp toestuurt kunnen wij u een inschatting geven van de prijs van uw woning. Dus, wilt u een seniorenwoning laten bouwen? Dan bent u bij Roweco Bouw aan het juiste adres. Neem geheel vrijblijvend contact met ons op om te zien wat wij voor u kunnen betekenen.

 

Neem contact op

 

Zelf seniorenwoning bouwen


Zelf een seniorenwoning bouwen
met de hulp van Roweco Bouw biedt u veel voordelen. Kwaliteit staat hoog bij ons in het vaandel en met meer dan 20 jaar ervaring weet u zeker dat u met Roweco Bouw een expert in huis haalt. Een ander groot voordeel van Roweco Bouw is de prijs. Door onze unieke manier van inkopen kunnen wij u zeer scherpe tarieven bieden.

Daarbij geven we u bovendien de garantie dat de vooraf overeengekomen prijs niet meer verandert. Een vaste prijs, zonder verrassingen achteraf. Benieuwd naar wat Roweco Bouw voor u kan betekenen? Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op.

 

Neem contact op

Pin It on Pinterest

Shares
Share This