Een seniorenwoning laten bouwen?

Een seniorenwoning laten bouwen wordt steeds vaker gedaan. Het is namelijk heel vervelend als je vanwege fysieke beperkingen je eigen huis zou moeten verlaten.

Bij Roweco begrijpen wij dat en helpen we je als je ervoor kiest een levensloopbestendige woning te laten bouwen.

Roweco is met ruim 30 jaar ervaring met recht een specialist te noemen op het gebied van het laten bouwen van jouw eigen droomhuis.

Samen bekijken we jouw wensen en maken we een ontwerp wat past bij jouw budget en woonwensen.

seniorenwoning

Een greep uit onze woningtypes

Wat is een seniorenwoning? 

Een seniorenwoning wordt ook wel een ‘levensloopbestendige woning’ genoemd. Dit wil zeggen dat zowel de badkamer als de slaapkamer op de begane grond is gerealiseerd. Je kunt er geheel zelfstandig wonen en bent dus voorbereid op de toekomst. Kenmerken voor een levensloopbestendige woning zijn:

   Sanitaire voorziening in het toilet

   Inloopdouche

   Brede deuropeningen

   Slaapkamer en badkamer op de begane grond

   Lage (of ontbrekende) drempels

“Comfortabel genieten staat centraal”

Met alle voorziening op 1 verdieping kan iemand op leeftijd of met een beperking zelfstandig in huis blijven wonen. Neem contact met ons op om jouw wensen door te nemen en de mogelijkheden te bespreken.

Eerst naar de tekentafel voor het ontwerpen van een seniorenwoning

Allereerst vinden we het belangrijk dat we jouw wensen bespreken en bekijken we welke mogelijkheden er allemaal zijn. Daarna vervolgen wij onze weg naar de tekentafel om van start te gaan met de werkzaamheden. Wij schetsen de tekening zo vaak totdat je met een tevreden gevoel het totaalplaatje voor je hebt.

Hiernaast zie je een voorbeeld van een plattegrond van een vrijstaande seniorenwoning. Zo krijg je een idee van onze schetsontwerpen voor een seniorenwoning.

Heb je zelf al een ontwerp gemaakt? Dan helpen we je uiteraard ook graag. Stuur je ontwerp naar ons op. Wij gaan dan gratis voor je rekenen om te zien wat die constructie ongeveer zou gaan kosten.

woning ontwerpen

Seniorenwoning laten bouwen door Roweco

Een seniorenwoning laten bouwen door Roweco biedt veel voordelen. Met meer dan 30 jaar aan ervaring bieden wij je kwaliteit en scherpe prijzen. Dit kunnen wij doen door onze unieke manier van inkopen en ons concept van collectief bouwen.

Eerst rekenen, dan tekenen

Wij stellen van tevoren een prijs vast, waarbij er niet achteraf veel meer kosten blijken te zijn. Zo wordt jouw droomhuis gegarandeerd, geen financiële nachtmerrie. Benieuwd wat Roweco kan betekenen?

Advies voor het bouwen van je eigen seniorenwoning

Bij Roweco vinden we het belangrijk dat je alle opties bekijkt en een totaalbeeld krijgt van de mogelijkheden voor de bouw van je eigen levensloopbestendige huis, zodat je weloverwogen keuzes maakt. Op zoek naar inspiratie of vrijblijvend advies voor jouw specifieke situatie? Bezoek onze showroom in Breda en laat je inspireren!