Informatie en advies? Bel: 076-542 36 55

 

Seniorenwoning bouwen

Wilt u een seniorenwoning bouwen? Dan bent u bij Roweco Bouw aan het juiste adres. Op uw oude dag zijn sommige activiteiten lastiger. Traplopen kan op den duur bijvoorbeeld een grote uitdaging worden. Bij Roweco Bouw begrijpen wij dat het heel vervelend is als u vanwege eventuele fysieke beperkingen uw eigen huis moet verlaten. Wij helpen u dan ook graag bij het bouwen van een seniorenwoning. Een goede seniorenwoning is zo gebouwd dat hij later gemakkelijk aan te passen is. Op die manier kunt u met slechts enkele kleine aanpassingen gewoon in uw eigen huis blijven wonen op uw oude dag.

Een seniorenwoning bouwen is iets waar wij ruime ervaring mee hebben. Zo hebben wij een aantal ontwerpen, ideaal voor senioren. Wij kunnen ons echter ook voorstelen dat u zelf al een ontwerp heeft voor een seniorenwoning. Ook daarbij helpen wij u graag. Sterker nog, als u een ontwerp heeft kunt u die naar ons op sturen. Wij gaan dan geheel gratis voor u aan het rekenen om te zien wat die constructie u ongeveer zou gaan kosten. Dus wilt u een seniorenwoning bouwen? Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op.

Neem contact op

Seniorenwoning bouwen bij Roweco Bouw

Uw seniorenwoning laten bouwen met Roweco Bouw biedt u veel voordelen. Met meer dan 20 jaar aan ervaring bieden wij u namelijk gegarandeerd kwaliteit. Bovendien bieden wij u ongelofelijk scherpe prijzen. Dat kunnen wij doen door onze unieke manier van inkopen en ons concept van collectief bouwen. Bovendien weet u van te voren waar u aan toe bent. Ons motto is “eerst rekenen, dan tekenen”. Wij stellen van tevoren een prijs vast, waarbij er niet achteraf veel meer kosten blijken te zijn. Zo wordt uw droomhuis gegarandeerd geen financiële nachtmerrie. Bent u benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op.

seniorenwoning

Neem contact op