Informatie en advies? Bel: 076-542 36 55

Informatie en advies? Bel: 076-542 36 55

 

Schets van een woning ontwerpen

Voorbeelden van een woning ontwerp

Onderstaand ziet u een aantal schetsen van woningen waar Rowecobouw zich in specialiseert. Gaat u voorkeur uit naar het bouwen van een vrijstaande woning? Of wilt u een schets laten maken van een seniorenwoning.

De mogelijkheden zijn gelukkig heel divers, waardoor we naadloos kunnen aansluiten op uw vraag.  Heeft u zelf een ontwerp gemaakt? Dan mag u ons dit ontwerp ook toesturen en gaan we graag met u in gesprek om het ontwerp te bespreken en eventueel verder te optimaliseren.

Naast het ontwerpen van schetsen voor uw nieuwe woning, kunnen we u ook inzicht geven in verschillende plattegronden die we voor de woningen maken. Zo krijgt u ook een beeld bij de mogelijke inrichting van de woningen.

Bij Rowecobouw bieden we u de keuze om samen met onze experts schetsen te laten maken van verschillende type woningen die aansluiten op uw wensen. Het gaat hierbij onder andere om de volgende type woningen:

Mocht de eerste schets toch niet helemaal naar wens zijn, dan gaan we gewoon weer naar de tekentafel om samen een volgende versie op papier te krijgen. Net zo lang totdat u er content mee bent. Maakt u zich daarbij niet druk over hoog oplopende kosten.

 

Pin It on Pinterest

Shares
Share This