Informatie en advies? Bel: 076-542 36 55

Informatie en advies? Bel: 076-542 36 55

 

Rowecobouw & Samenwerkende Partijen

Gecombineerde showroom in Breda , Nieuw-Schoonebeek en Dronten

Door onze unieke manier van werken vanaf de jaren 90′ en ons 10 jarige jubileum met verschillende samenwerkende partijen kunnen we met trots mededelen dat we midden in de crisis in 2013 wederom een gecombineerde showroom hebben geopend te Breda.

In de afgelopen 10 jaar hebben we meer dan 250 + tevreden projecten opgeleverd waardoor we nu 5 jaar verder wederom uit ons jasje zijn gegroeid. We zijn daarom verhuist naar een showroom welke 5 x zo groot is, waar u gezellig met uw kinderen op afspraak altijd welkom bent en waar we onder het genot van een kopje koffie, thee of een drankje uitgebreid kennis maken met onze firma maar vooral het hoge afwerkingsniveau van onze woningen. Terwijl uw kinderen zich vermaken in de speelhoek maken we kennis met de vele mogelijkheden die wij als bouwbedrijf u kunnen bieden.

Allerlei materialen van betonvloeren, dakkapellen, entree/binnen deuren, vensterbanken, steen en dakpan soorten tot en met  specifieke afwerking details worden bekeken en besproken in onze nieuwste showroom gevestigd aan het WEIDEHEK 11 4824AT te Breda

Rowecobouw showroom

Indien gewenst heeft u ook nog de vrijheid om naar een van onze gespecialiseerde bedrijven te gaan voor met name metselstenen en dakpannen.

Hier ziet u vaak door de bomen het bos niet meer maar gelukkig informeren onze specialisten u uitvoerig zo dat de keuze vanzelfsprekend kan worden.

Rowecobouw en hun Partners zijn geen doorsnee bouwbedrijven, echter hebben we ons gespecialiseerd in maatwerk.

Zonder meerprijzen kunnen alle woningen tot in detail worden aangepast aan uw wensen en worden kosteloos de indelingen e.d. geheel voor u op maat uitgevoerd.

Wij trachten u van een MAATKOSTUUM te voorzien zonder meerprijzen. Met onze volledige traditionele bouwmethode in combinatie met ons collectief beleid kunnen we met deze uitgebreide extra service toch nog aanmerkelijk voordeliger zijn dan veel prefab en systeem collega bouwers.

Onze openingstijden zijn va 10:00 uur tot ca 22:00 uur dagelijks en in het weekeind.  Om drukte te voorkomen werken wij uitsluitend op afspraak om u alle tijd en gelegenheid te geven maar vooral onze showroom open te stellen op een voor u gewenste tijdstip.

Bij Rowecobouw streven wij naar het beste contact met de klant, stel hier je vraag en wij geven zo snel mogelijk antwoord!