Prefab woning

Een prefab woning is een woning waarvan de belangrijkste componenten niet op de bouwplaats worden gefabriceerd maar kant-en-klaar worden aangeleverd vanuit de fabriek. Iedereen die zijn zinnen heeft gezet op een prefab woning kan zijn huis laten bouwen door Rowecobouw.

Bekijk alle woningen

 

Prefab woning bouwen

Een prefab huis bouwen is een prima keuze als u goedkoop een huis wilt laten bouwen. Rowecobouw gelooft echter sterker in de kracht van de traditioneel gebouwde woning. Waarom? Kortweg omdat een traditioneel huis meer biedt dan een prefab woning als u kiest voor zelf een huis bouwen. Niet zozeer qua isolatie en degelijkheid, maar zeker wel in afwerking en marktwaarde. Een traditioneel gebouwd huis is over het algemeen beter afgewerkt, wat zich vertaalt in een hogere waarde.

Prefab woning naar eigen smaak

De kwaliteit van afwerking ziet u terug in elke woning van Rowecobouw. Met Rowecobouw bouwt u traditioneel op maat. Elke centimeter, ieder raampje elke detaillering moet naar wens zijn. Met Rowecobouw kunt u bijvoorbeeld de afmetingen van de woning precies specificeren. Een plafond op 2 meter 72 of een rollerbaan in plaats van een trap, niets is ons te veel. Bij een prefab woning zijn dit soort keuzes moeilijker te realiseren.

Meer over budgetvriendelijke woningen

Rowecobouw is traditioneel sterk in budgetvriendelijke vrijstaande woningen, maar we kunnen voor u ook een 2 onder 1 kap bouwen of aan ander type woning. Dat geldt desgewenst ook voor een prefab woning. Voor welk type u ook kiest, centraal staan de keuze voor budgetvriendelijk bouwen zodat u nooit voor onaangename financiƫle verrassingen komt te staan.

 

Neem contact op

fb  g  linkedin  pinterest  twitter  yt