Nieuw huis bouwen

Het is een droom van veel mensen, zelf een nieuw huis bouwen. Ook spannend, want veelal in een korte tijd dienen veel vragen te worden beantwoord. De uitgangspunten van de gemeente staan in het beeldkwaliteit- en/of bestemmingsplan. Maar wat zijn de mogelijkheden en bijhorende kosten om uw droomhuis te realiseren?

  • Passen de woonwensen binnen het budget?
  • Wanneer is de begroting volledig?
  • Wat betekent gasloos bouwen?
  • Wat betekent prefab bouwen?

Middels een vrijblijvende afspraak geven wij je advies, overzicht, planning en rust. 

Maak een afspraak

 

U zoekt een ervaren partner bij het bouwen van een nieuw huis

Laat u zich inspireren door de basis vrijstaande woningen en basis 2 onder 1 kap woningen of bij woningen in voorbereiding. Ieder basis woningtype is aan te passen in maatvoering, indeling en materiaalkeuzes.

Afhankelijk van de uitgangspunten van het bouwperceel (bouwvlak, zon oriëntatie, inrit positie) en geldend beeldkwaliteit- en/of bestemmingsplan.

Heeft u het ontwerp gevonden bij een andere partij (aannemer / architect), maar nog geen rust in de begroting of geen mogelijkheid tot aanpassen materiaalkeuzes, stuurt u dan het ontwerp ons toe of maak een vrijblijvende afspraak.

 

Hoe snel kunnen we starten met het bouwen van een nieuwe woning?

Het is mogelijk om snel te starten met het bouwen van een nieuw huis. Laat ons op basis van uw wensen en ideeën een indicatie geven van de duur en de kosten van het bouwproject. Een groot team van professionals staat klaar om samen een nieuw huis voor u te bouwen en het hele proces in goede banen te leiden.

 

nieuwe woning gebouwd door Rowecobouw

nieuwe woning gebouwd door Rowecobouw

 

Informatie opvragen om een nieuw huis te laten bouwen

Zelf een nieuw huis bouwen begint door contact op te nemen met één van de medewerkers van Rowecobouw. Wij zijn telefonisch bereikbaar op 076-5423655. U kunt ook het contactformulier invullen en direct een offerte opvragen.

Wilt u een afspraak maken? Dat kan ook.

Wij ontvangen u graag in de showroom in Breda Noord. Ook is het mogelijk een afspraak in te plannen bij u thuis, zelfs in de avonduren.

Neem contact op