Informatie en advies? Bel: 076-542 36 55

Informatie en advies? Bel: 076-542 36 55

 

Nieuw huis bouwen

Het is een droom van veel mensen, zelf een nieuw huis bouwen. U kunt alles helemaal maken zoals u het voor ogen hebt. Een nieuw huis bouwen betekent dat u zelf de indeling, uitvoering en uitstraling kunt bepalen. Schakel Rowecobouw in als u een nieuw huis gaat bouwen! Heeft u vragen of advies nodig?

vh-32-300x211

Neem dan gerust contact met ons op! Of maak een afspraak om eens in de showroom in Breda Noord te komen kijken.

Bekijk woningen

 

U zoekt een ervaren partner bij het bouwen van een nieuw huis

Een nieuw huis bouwen is een omvangrijk proces waar veel bij komt kijken. In samenwerking met Rowecobouw kunt u zelf een huis bouwen. Wij beschikken over meer dan 20 jaar ervaring en werken samen met gespecialiseerde partners. Door die samenwerkingen kunnen we de kosten van een eigen huis bouwen scherp houden.

Hoge kwaliteit tegen een lage prijs dus. Wij bouwen verschillende type woningen. Onze specialiteit zit in het ontwikkelen en realiseren van traditionele vrijstaande woningen, maar wij bouwen ook 2 onder 1 kap woningen en prefab woningen.

 

 

Snel starten met het bouwen van een nieuwe woning

Het is mogelijk om snel te starten met het bouwen van een nieuw huis. Laat ons op basis van uw wensen en ideeën een indicatie geven van de duur en de kosten van het bouwproject. Een groot team van professionals staat klaar om samen een nieuw huis voor u te bouwen en het hele proces in goede banen te leiden.

 

In aanbouw met Rowecobouw

 

Informatie opvragen om een nieuw huis te laten bouwen

Zelf een nieuw huis bouwen begint door contact op te nemen met één van de medewerkers van Rowecobouw. Wij zijn telefonisch bereikbaar op 076-5423655. U kunt ook het contactformulier invullen en direct een offerte opvragen. Wilt u een afspraak maken? Dat kan ook. Wij ontvangen u graag in de showroom in Breda Noord. Ook is het mogelijk een afspraak in te plannen bij u thuis, zelfs in de avonduren.

 

Neem contact op

Pin It on Pinterest

Shares
Share This