Moderne woning bouwen; Hoe gaat dat in z’n werk?

Een moderne woning bouwen, op uw eigen stuk grond. Een huis dat exact is zoals u het wenst en in moderne stijl.  Bij Rowecobouw gaan we graag met u in gesprek om een moderne woning samen met u te realiseren. Allereerst zijn we erg benieuwd naar uw plannen en gaan we graag met u om de tafel om uw wensen te bespreken en leggen we u daarna een ontwerp op maat voor. Wij hebben jarenlange ervaring in het ontwerpen en bouwen van moderne huizen. Bij ons bent u op het goede adres voor een betrouwbare (gespreks)partner. Informeer persoonlijk bij ons naar de mogelijkheden.

Neem contact op

 

Wat kost het om een moderne woning te bouwen?

In onze eigen ervaring is het vaak bijzonder prijzig om een woning te laten bouwen. Voor veel mensen spat de droom voor een moderne woning bouwen daar dan ook vaak al uiteen. Daar komt nog eens bij dat de vooraf geraamde kosten bijna altijd aanzienlijk hoger uitvallen.

Alsof de aanvankelijke prijs nog niet hoog genoeg was, bent u vaak achteraf nog veel meer kwijt.

Niet bij Rowecobouw. Wij bieden u namelijk zéér scherpe prijzen. Bovenop die zeer scherpe prijzen, bieden wij u ook de garantie van één vaste prijs. Ons motto is “eerst rekenen, dan tekenen”: wij rekenen uitvoerig voordat we tot een prijs komen en als die prijs eenmaal tot stand is gekomen, dan blijft hij zo. Geen verrassingen achteraf.

Een moderne woning bouwen bij Rowecobouw betekent zekerheid. Begin jaren ’90 zijn we gestart vanuit onze eigen passie voor ontwerpen en unieke concepten op de markt te zetten. Een moderne woning bouwen met elkaar is vertrouwen op een partner die al meer dan 30 jaar actief is in het werkveld.

moderne woning bouwen

Ik heb zelf een moderne woning ontworpen. Kunnen we dan ook bij jullie terecht?

Wij kunnen ons ook goed voorstellen dat u de bouw van uw moderne woning al helemaal in uw hoofd heeft zitten. In dat geval wilt u overgaan tot de bouw, of u wilt uw ontwerp wellicht laten bekijken door experts.

Ook met een eigen ontwerp kan Rowecobouw u uitstekend helpen. Als u uw ontwerp naar ons opstuurt, kunnen onze experts er naar kijken. Het is uiteraard belangrijk dat uw ontwerp ook voldoet aan de veiligheidseisen.

Wij gaan dan voor u aan het rekenen en komen bij u terug met een adviesprijs. Zo weet u direct waar u aan toe bent.

Bent u benieuwd geworden naar wat Rowecobouw voor u kan betekenen als gaat gaat om het ontwerpen van een eigen woning ?

Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op, of stuur ons uw ontwerp via onderstaande button.

 

Stuur ons uw ontwerp