Informatie en advies? Bel: 076-542 36 55

Informatie en advies? Bel: 076-542 36 55

 

Moderne woning bouwen

Een moderne woning bouwen, op uw eigen stuk grond. Een huis dat exact is zoals u het wenst en in moderne stijl. Wij van Rowecobouw kunnen een moderne woning voor u realiseren. Samen met u gaan wij om de tafel om uw wensen te bespreken en leggen u daarbij een ontwerp op maat voor.

Wij hebben jarenlange ervaring in het ontwerpen en bouwen van moderne huizen. Bij ons bent u op het goede adres voor een betrouwbare (gespreks)partner. Informeer persoonlijk bij ons naar de mogelijkheden.

Neem contact op

 

In onze eigen ervaring is het vaak bijzonder prijzig om een woning te laten bouwen. Voor veel mensen spat de droom voor een moderne woning bouwen daar dan ook vaak al uiteen. Daar komt nog eens bij dat de vooraf geraamde kosten bijna altijd aanzienlijk hoger uitvallen.

Alsof de aanvankelijke prijs nog niet hoog genoeg was, bent u vaak achteraf nog veel meer kwijt.

Niet bij Roweco Bouw. Wij bieden u namelijk zéér scherpe prijzen. Bovenop die zeer scherpe prijzen, bieden wij u ook de garantie van één vaste prijs. Ons motto is “eerst rekenen, dan tekenen”: wij rekenen uitvoerig voordat we tot een prijs komen en als die prijs eenmaal tot stand is gekomen, dan blijft hij zo. Geen verrassingen achteraf.

Een moderne woning bouwen bij Rowecobouw betekent zekerheid. Rowecobouw is begin jaren ’90 namelijk geboren vanuit onze eigen passie voor ontwerpen en unieke concepten op de markt zetten. Een moderne woning bouwen is aan Rowecobouw dan ook prima toevertrouwd.

moderne woning bouwen

Moderne woning ontwerpen

Wij kunnen ons ook goed voorstellen dat u uw moderne woning bouwen project al helemaal heeft bedacht. In dat geval wilt u overgaan tot de bouw, of u wilt uw ontwerp wellicht laten bekijken door experts.

Ook met een eigen ontwerp kan Rowecobouw u uitstekend helpen. Als u uw ontwerp naar ons opstuurt, kunnen onze experts er naar kijken. Het is uiteraard belangrijk dat uw ontwerp ook voldoet aan de veiligheidseisen.

Wij gaan dan voor u aan het rekenen en komen bij u terug met een adviesprijs. Zo weet u direct waar u aan toe bent.

Bent u benieuwd geworden naar wat Rowecobouw voor u kan betekenen als gaat gaat om het ontwerpen van een eigen woning ?

Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op, of stuur ons uw ontwerp via onderstaande button.

 

Stuur ons uw ontwerp

 

Pin It on Pinterest

Shares
Share This