Moderne woning bouwen; Hoe gaat dat in z’n werk?

Een moderne woning bouwen? Roweco helpt van A tot Z!

Een moderne woning bouwen op een eigen stuk grond. Een huis dat exact is zoals jij het wenst en in moderne stijl. Bij Roweco gaan we graag met je in gesprek om samen een moderne woning te realiseren. Wij vinden persoonlijke aandacht, het delen van onze kennis en jarenlange ervaring die we als kleine organisatie/ familiebedrijf graag met u willen delen, heel belangrijk. Daarnaast zijn wij zeer flexibel gedurende het traject tijdens de reis opzoek naar een droomwoning.

Wat kost het om een moderne woning te laten bouwen?

Bij Roweco merken we dat het vaak bijzonder prijzig kan zijn om een woning te laten bouwen. Voor veel mensen spat de droom voor een moderne woning bouwen daar dan ook vaak al uiteen. Daar komt nog eens bij dat de vooraf geraamde kosten bijna altijd aanzienlijk hoger uitvallen.

 

Een scherpe prijs, vooraf inzichtelijk

Bij Roweco bieden we zéér scherpe prijzen. Bovenop die zeer scherpe prijzen, bieden wij je ook de garantie van één vaste prijs. Ons motto is “eerst rekenen, dan tekenen”: wij rekenen uitvoerig voordat we tot een prijs komen en als die prijs eenmaal tot stand is gekomen, dan blijft hij zo. Zo krijg jij nooit verrassingen achteraf.

Een moderne woning bouwen bij Rowecobouw betekent zekerheid. Begin jaren ’90 zijn we gestart vanuit onze eigen passie voor ontwerpen om unieke concepten op de markt te zetten. Een moderne woning bouwen met elkaar is vertrouwen op een partner. Dit vertrouwen willen we u graag bieden!

Van schets tot werkelijkheid! Een moderne woning laten bouwen bij Roweco.

Heb je een foto van een mooi dak, een idee in je hoofd, een schetstekening van jouw droomhuis of deze ergens zien staan? Bij Roweco geven wij graag vorm aan dit idee. Samen gaan we aan de slag om van dat ene idee jouw moderne droomwoning te realiseren, passend bij jouw budget en woonwensen. Hiervoor delen we ervaringen, geven we advies en begeleiden wij je door het gehele proces. Stuur een bestaand ontwerp op, zodat onze experts kunnen kijken voor een adviesprijs. Of kom langs in onze showroom voor een advies op maat!

Inspiratie voor een moderne woning opdoen

Bij Roweco vinden we het belangrijk dat je alle opties bekijkt en een totaalbeeld krijgt van de mogelijkheden, zodat je weloverwogen keuzes maakt voor jouw droomhuis. Bezoek onze showroom in Breda om je te oriënteren en laat je inspireren!

Een eerlijke prijs,
vooraf inzichtelijk.

 

   Roweco biedt altijd zéér scherpe tarieven

   Geen extra kosten achteraf

   Eerst rekenen, dan tekenen