Informatie en advies? Bel: 076-542 36 55

 

Landhuis bouwen

Een landhuis bouwen naar uw eigen ontwerp. Een huis dat alles heeft wat u verlangt. Die extra badkamer, de luxe keuken, de fantastische serre, of het schitterende uitzicht. Wie wil dat nou niet? Bij Roweco Bouw dachten we precies hetzelfde. Roweco Bouw is begin jaren negentig opgericht vanuit onze eigen passie voor ontwerpen. Een landhuis bouwen is aan Roweco Bouw dus goed besteed.

Wat is de prijs van het laten bouwen van een landhuis?

Wat ons in de loop der jaren is opgevallen is dat het bouwen van een huis op uw eigen grond vaak exorbitant duur is. En alsof de prijzen nog niet hoog genoeg zijn, komen daar achteraf ook nog eens vaker wel dan niet kosten bovenop. Al met al bent u vaak te veel geld kwijt en dat doet af aan het plezier dat u van uw huis beleeft.

Roweco Bouw doet dat anders. Een landhuis bouwen bij Roweco Bouw betekent bijzonder scherpe prijzen en nooit gezeur achteraf. Wij spreken van de voren een vaste prijs met u af. En vast is ook écht vast. Ons motto is niet voor niets “eerst rekenen, dan tekenen”. Wij berekenen uitvoerig wat uw landhuis bouwen moet gaan kosten en blijven bij die prijs.

Neem contact op

 

Landelijk huis bouwen

Een landelijke woning bouwen kan op basis van een ontwerp dat u samen met Roweco Bouw heeft gemaakt, maar het kan natuurlijk ook geheel op basis van uw eigen ontwerp. Mocht u nu al een eigen ontwerp hebben en bent u benieuwd naar de prijs: stuur ons uw ontwerp dan toe! Onze specialisten gaan dan voor u aan het rekenen en kunnen u een inschatting geven van wat uw landhuis bouwen gaat kosten.

Dus, wilt u een landhuis bouwen? Stuur ons dan uw ontwerp of of neem geheel vrijblijvend contact met ons via onderstaande button. Wij beantwoorden graag al uw vragen.

 

Neem contact op