Een landhuis bouwen? Roweco regelt het van A tot Z

Heb jij altijd al een wens gehad om een eigen landhuis te laten bouwen? Een huis dat alles heeft wat je verlangt? Die extra badkamer, luxe keuken, ruime woonkamer of schitterende serre? Roweco helpt jou van schets tot droomwoning in 7 stappen!

Bij Roweco bieden we prijsgunstige kwalitatieve huizen. Met ruim 30 jaar ervaring zijn we met recht een specialist te noemen op het gebied van het laten bouwen van jouw landhuis. Je kunt bij ons terecht voor een geheel nieuw ontwerp of een bestaand ontwerp. Samen gaan we aan de slag om van dat ene idee jouw droomhuis te realiseren, passend bij jouw budget en woonwensen. Hiervoor delen we ervaringen, geven we advies en begeleiden wij je van idee tot realisatie.

Van idee tot werkelijkheid. Een landhuis laten bouwen bij Roweco.

Heb je een foto van een mooi dak, een idee in je hoofd of een schetstekening van jouw droomhuis? Bij Roweco geven wij graag vorm aan dit idee. Naar aanleiding van jouw wensen en ideeën gaan we naar de tekentafel. Na de 1e tekening wil je waarschijnlijk nog een en ander aanpassen. Het bijgebouw nog een kwartslag draaien of toch een knik in het dak. Dat is geen probleem. Zelfs als we 10 keer terug moeten naar de tekentafel, doen we dat. Waarom? Het perfecte plaatje is voor ons leidend. Wij zijn pas tevreden als jij dat bent!

De voordelen van een landhuis bouwen bij Roweco

  • Scherpe tarieven en een inzichtelijke prijs
  • Geen extra kosten achteraf
  • 1 aanspreekpunt in het gehele proces
  • Persoonlijke ondersteuning van idee tot oplevering
  • Zelf een eigen huis ontwerpen met een ervaren partner die alles regelt

RWN04_Landelijk Roweco
Eigentijds_landelijk_Roweco

Inspiratie voor jouw droomhuis?

Bij Roweco vinden we het belangrijk dat je alle opties bekijkt en een totaalbeeld krijgt van de mogelijkheden, zodat je weloverwogen keuzes maakt voor jouw droomhuis. Bezoek onze showroom in Breda om je te oriënteren en laat je inspireren! 

Een nieuw of bestaand ontwerp. Jouw landhuis laten bouwen.

Een landhuis laten bouwen kan bij Roweco op basis van een eigen ontwerp of een bestaand ontwerp. Heb je al een eigen ontwerp en ben je benieuwd naar een prijsindicatie? Stuur ons jouw ontwerp op en wij gaan voor je rekenen! Zo krijg je een idee wat jouw landhuis gaat kosten. 

Heb je een idee, inspiratiebeeld of wil je uitzoeken wat de mogelijkheden zijn om jou droom werkelijkheid te maken? Neem geheel vrijblijvend contact met ons op voor een advies.

Voorbeeld Showroom_Roweco Breda

Woon jij binnenkort in een Rowecobouw woning net zoals deze mensen?

gerealiseerde woning van Rowecobouw

Ons model RW22 opgeleverd in Hendrik Ido Ambacht

Zie hier de video's en foto's

gerealiseerde woning van Rowecobouw

Ons model RW03 opgeleverd in Dinteloord

Zie hier de video's en foto's

gerealiseerde woning van Rowecobouw

Ons model opgeleverd in Breda

Zie hier de video's en foto's

gerealiseerde woning van Rowecobouw

Ons model Bungalow opgeleverd in Oosterhout

Zie hier de video's en foto's.

Een eerlijke prijs,
vooraf inzichtelijk. 

   Roweco biedt altijd zéér scherpe tarieven

   Geen extra kosten achteraf

   Eerst rekenen, dan tekenen