Informatie en advies? Bel: 076-542 36 55

Informatie en advies? Bel: 076-542 36 55

 

Een eigen huis bouwen. Wat kost het?

Het is een droom die veel mensen hebben, maar die vaak onbereikbaar lijkt vanwege de kosten. Niets is minder waar. Als u een eigen huis wilt bouwen, dan gaan we er alles aan doen om die droom te realiseren. Misschien bent u in uw zoektocht al een aantal bouwkosten tegengekomen, maar is het vooralsnog moeilijk hier een duidelijk beeld van te krijgen. In dit artikel gaan we proberen u een zo goed mogelijk beeld te geven van de bouwkosten. 

 

huis op maat gebouwd Hauf Made 9

 

Bouwkavel kosten verschillen per regio

De kosten voor een bouwkavel of bouwgrond verschillen per regio. Hier is geen vaste prijs voor. Wij kunnen samen met u een inschatting maken van de kosten op basis van de regio waar u een huis wilt laten bouwen. Het kan voorkomen dat u al kosten maakt voordat u de hypothecaire zaken hebt afgerond.

Wat kost het om een eigen huis te laten bouwen?

Heeft u al een bepaald type woning op het oog? Misschien heeft u al even rond gekeken op onze website en bent u verschillende prijzen tegengekomen.

Om u een indicatie te geven van de huizenprijzen, hebben we hieronder voor u de prijzen nog even op een rij gezet:

 

Prijs indicatie: 241.000,- euro – 305.000,- euro

 

Prijs indicatie: 264.500,- euro – 331.250,- euro

 

Prijs indicatie: 249.000,- euro – 314.500,- euro

 

We kunnen ons goed voorstellen dat u nog steeds vragen heeft bij deze kosten die staan vermeld. We zullen hieronder een aantal punten benoemen die binnen de kosten vallen van de prijzen die u op onze website gezien heeft.

 

Welke kosten vallen binnen de huizenprijzen van Rowecobouw?

Rowecobouw bouwt samen met een lokale bouwer

Binnen de prijzen die op onze website staan vallen onder andere:

  • De bijgevoegde plattegrond. Alles wat daarin opgenomen is, is tevens te bezichtigen in onze showroom. Locatie: Weidehek in Breda
  • De ontwerpen. Dit ontwerp kan net zo vaak worden gemaakt totdat u tevreden bent. Geen probleem of dit nu 1 of 10 keer ontworpen moet worden.
  • Het laten toetsen van het ontwerp van het huis, totdat deze akkoord krijgt van de gemeente
  • Het installeren van een warmtepomp, om gas loos te bouwen
  • Het opnemen van kunststof kozijnwerken, kunststof poly Tech dakgoten en stuck en spuitwerken
  • Stelposten van gevelstenen (400,- euro per duizend stuks)
  • Voordeur van 1200,- euro

Wij hebben jarenlange ervaring en betrouwbare samenwerkingen zodat we tegen zeer scherpe prijzen prachtige woningen voor u kunnen realiseren.

Het grootste voordeel van een nieuw huis laten bouwen in plaats van een bestaand huis te kopen is dat u de indeling en uitstraling van de woning helemaal zelf kunt bepalen.

U hoeft in principe geen concessies te doen met betrekking tot de ligging, de ruimtes en de grootte van de woning. Dat klinkt natuurlijk fantastisch, maar wat zijn de kosten van een eigen huis bouwen eigenlijk? Vraag direct een offerte aan om inzicht te krijgen in de kosten eigen huis bouwen.

Offerte aanvragen

 

Kosten eigen huis bouwen bij eigen ontwerp

Heeft u zelf al een ontwerp van de woning en bent u benieuwd wat de kosten zijn om uw eigen huis te bouwen? Wij helpen u graag op professionele wijze met uw ontwerp.

RW01 Woning Bouwen Berkel en Rodenrijs

U kunt uw eigen ontwerp opsturen inclusief alle gegevens. Wij passen het ontwerp dan graag en geheel vrijblijvend aan naar uw wensen en zorgen voor bouwtechnisch correcte tekeningen en een prijscalculatie.

 

Kosten van een eigen huis bouwen laag houden

Wij vinden het niet alleen belangrijk om de kosten van het laten bouwen van een eigen huis laag te houden. Service staat net zo hoog in het vaandel. Wij nemen al uw zorgen uit handen tijdens het hele traject. Uw wensen staan centraal en met elkaar maken we een prachtig ontwerp voor uw nieuwe woning.

Ook verzorgen wij het gehele traject om akkoord van de gemeente te krijgen om te kunnen starten met de bouw. Als u kiest voor Rowecobouw dan kiest u voor de beste kwaliteit voor de laagste prijs!

 

Mogelijkheden en kosten eigen huis bouwen

Rowecobouw is gespecialiseerd in budgetvriendelijke vrijstaande woningen, maar we kunnen voor u ook 2 onder 1 kap woningen of prefab woningen bouwen. Bekijk alle type woningen in het woningoverzicht. Welk type u ook kiest, de keuze voor budgetvriendelijk bouwen staat altijd centraal. Heeft u vragen? Wij beantwoorden ze graag, neem contact met ons op door te bellen naar 076-5423655 of vul het contactformulier in.

 

Neem contact op

Pin It on Pinterest

Shares
Share This