Eigen huis bouwen. Wat kost het?

Het is een droom van veel mensen om een eigen huis te bouwen, maar lijkt vaak onbereikbaar vanwege de hoge kosten. Niets is minder waar. Wij zijn gespecialiseerd in het ontwikkelen en bouwen van traditionele vrijstaande woningen voor een lage prijs. Misschien ben je in jouw zoektocht al een aantal bouwkosten tegengekomen, maar is het vooralsnog moeilijk hier een duidelijk beeld van te krijgen. In dit artikel geven we je een zo goed mogelijk beeld van de bouwkosten voor een eigen huis. Bij ons kunt u rekenen op zéér scherpe tarieven en geven we vooraf altijd een prijs op waar we vervolgens niet meer van afwijken. Zo kom je nooit voor onaangename verrassingen te staan.

best seinheuvel bouwkavels

Wat zijn de bouwkavel kosten in andere regio’s?

De kosten voor een bouwkavel of bouwgrond verschillen per regio. Hier is geen vaste prijs voor. Wij kunnen samen met jou een inschatting maken van de kosten op basis van de regio waar je een huis wilt laten bouwen. Het kan voorkomen dat je al kosten maakt voordat je de hypothecaire zaken hebt afgerond. 

Heb je een geschikte bouwkavel gevonden in de regio Noord Brabant, Zeeland, Noorden van Limburg of  Zuid-Holland? Wij adviseren je graag verder en vertellen je precies of hier gebouwd kan worden en welke investeringen nodig ijn om de bouwkavel bouwrijp te maken.

Wat kost het om een eigen huis te laten bouwen?

Heb je al een bepaald type woning op het oog? Misschien heb je al even rond gekeken op onze website en ben je verschillende prijzen tegengekomen.
Om je een indicatie te geven van de huizenprijzen, hebben we hieronder de prijzen nog even op een rij gezet:

   Vrijstaande woningen         €256.000,- €344.750,-

   Levensloop bestendig          €249.000,- €316.250,-

   2 onder 1 kap woningen      €244.250,- €326.500,-

 

We kunnen ons goed voorstellen dat je nog steeds vragen heeft bij deze kosten die staan vermeld. We zullen hieronder een aantal punten benoemen die binnen de kosten vallen van de prijzen die je op onze website gezien heeft.

 

eigen huis bouwen

Welke kosten vallen binnen de huizenprijzen van Rowecobouw?

Binnen de prijzen die op onze website staan vallen onder andere:

 • De bijgevoegde plattegrond. Alles wat daarin opgenomen is, is tevens te bezichtigen in onze showroom. Locatie: Weidehek 11  in Breda.
 • De ontwerpen. Dit ontwerp kan net zo vaak worden gemaakt totdat jij tevreden bent. Geen probleem of dit nu 1 of 10 keer ontworpen moet worden.
 • Het laten toetsen van het ontwerp van het huis, totdat deze akkoord krijgt van de gemeente.
 • Het installeren van een warmtepomp, om gasloos te bouwen.
 • Het opnemen van kunststof kozijnwerken, kunststof poly Tech dakgoten en stuc- en spuitwerken.
 • Stelposten van gevelstenen (400,- euro per duizend stuks).
 • Voordeur van 1200,- euro.

  Wij hebben jarenlange ervaring en betrouwbare samenwerkingen, zodat we tegen zeer scherpe prijzen prachtige woningen voor jou kunnen realiseren.

  Het grootste voordeel van een nieuw huis laten bouwen in plaats van een bestaand huis te kopen is dat je de indeling en uitstraling van de woning helemaal zelf kunt bepalen.

  Je hoeft in principe geen concessies te doen met betrekking tot de ligging, de ruimtes en de grootte van de woning. Dat klinkt natuurlijk fantastisch, maar wat zijn de kosten van een eigen huis bouwen eigenlijk? Vraag direct een offerte aan om inzicht te krijgen in de kosten eigen huis bouwen.

  Hoe kunnen we de kosten voor het bouwen van een woning laag houden?

  Wij hebben jarenlange ervaring en betrouwbare samenwerkingen zodat we tegen zeer scherpe prijzen prachtige woningen voor je kunnen realiseren. Het grootste voordeel van een nieuw huis laten bouwen in plaats van een bestaand huis te kopen, is dat je de indeling en uitstraling van de woning helemaal zelf kunt bepalen.

  Kosten van een eigenhuis bouwen laag houden ? Roweco regelt het van A tot Z

  Wij vinden het niet alleen belangrijk om de kosten van het laten bouwen van een eigen huis laag te houden. Service staat net zo hoog in het vaandel. Wij nemen al jouw zorgen uit handen tijdens het hele traject. Jouw wensen staan centraal en met elkaar maken we een prachtig ontwerp voor een nieuwe woning. 

  Ook verzorgen wij het gehele traject om akkoord van de gemeente te krijgen om te kunnen starten met de bouw. Als je kiest voor Roweco dan kies je voor de beste kwaliteit voor de laagste prijs!

  Woon jij binnenkort in een Rowecobouw woning net zoals deze mensen?

  gerealiseerde woning van Rowecobouw

  Ons model RW22 opgeleverd in Hendrik Ido Ambacht

  Zie hier de video's en foto's

  gerealiseerde woning van Rowecobouw

  Ons model RW03 opgeleverd in Dinteloord

  Zie hier de video's en foto's

  gerealiseerde woning van Rowecobouw

  Ons model opgeleverd in Breda

  Zie hier de video's en foto's

  gerealiseerde woning van Rowecobouw

  Ons model Bungalow opgeleverd in Oosterhout

  Zie hier de video's en foto's.

  Een eerlijke prijs,
  vooraf inzichtelijk.

     Roweco biedt altijd zéér scherpe tarieven

     Geen extra kosten achteraf

     Eerst rekenen, dan tekenen