Informatie en advies? Bel: 076-542 36 55

 

Kosten eigen huis bouwen

U bent benieuwd naar de kosten om een eigen huis te bouwen? Een kavel kopen en zelf een huis bouwen. Het is een droom die veel mensen hebben, maar die vaak onbereikbaar is vanwege de kosten. Als u goedkoop een eigen huis wilt bouwen, dan bent u bij Rowecobouw aan het goede adres. Wij hebben jarenlange ervaring en betrouwbare samenwerkingen zodat we tegen zeer scherpe prijzen prachtige woningen voor u kunnen realiseren. Het grootste voordeel van een nieuw huis laten bouwen in plaats van een bestaand huis te kopen is dat u de indeling en uitstraling van de woning helemaal zelf kunt bepalen. U hoeft in principe geen concessies te doen met betrekking tot de ligging, de ruimtes en de grootte van de woning. Dat klinkt natuurlijk fantastisch, maar wat zijn de kosten van een eigen huis bouwen eigenlijk? Vraag direct een offerte aan om inzicht te krijgen in de kosten eigen huis bouwen.

Offerte aanvragen

 

Kosten eigen huis bouwen bij eigen ontwerp

Heeft u zelf al een ontwerp van de woning en bent u benieuwd wat de kosten zijn om uw eigen huis te bouwen? Wij helpen u graag op professionele wijze met uw ontwerp. U kunt uw eigen ontwerp opsturen inclusief alle gegevens. Wij passen het ontwerp dan graag en geheel vrijblijvend aan naar uw wensen en zorgen voor bouwtechnisch correcte tekeningen en een prijscalculatie.

Rowecobouw: Professionele bouwpartner

Wij vinden het niet alleen belangrijk om de kosten van een eigen huis bouwen laag te houden. Service staat net zo hoog in het vaandel. Wij nemen al uw zorgen uit handen tijdens het hele traject. Uw wensen staan centraal en met elkaar maken we een prachtig ontwerp voor uw nieuwe woning. Ook verzorgen wij het gehele traject om akkoord van de gemeente te krijgen om te kunnen starten met de bouw. Als u kiest voor Rowecobouw dan kiest u voor de beste kwaliteit voor de laagste prijs!

Mogelijkheden en kosten eigen huis bouwen

Rowecobouw is gespecialiseerd in budgetvriendelijke vrijstaande woningen, maar we kunnen voor u ook 2 onder 1 kap woningen of prefab woningen bouwen. Bekijk alle type woningen in het woningoverzicht. Welk type u ook kiest, de keuze voor budgetvriendelijk bouwen staat altijd centraal. Heeft u vragen? Wij beantwoorden ze graag, neem contact met ons op door te bellen naar 076-5423655 of vul het contactformulier in.

 

Neem contact op