Informatie en advies? Bel: 076-542 36 55

Informatie en advies? Bel: 076-542 36 55

 

Huis laten bouwen; Hoe gaat zoiets in zijn werk?

U wilt een eigen huis op maat laten bouwen, maar u heeft geen idee waar te beginnen. De ideeën zitten in uw hoofd, maar hoe werk je zoiets nu uit? Wij helpen u graag met dit leuke, maar toch lastige proces. Keuzes moeten weloverwogen worden.

Huis laten bouwen door Rowecobouw Prinsenbeek

Een huis laten bouwen is immers niet zomaar iets. Sommige mensen komen naar ons toe met enkel een foto van een dak en hebben precies in hun hoofd zitten hoe hun droomhuis eruit moet gaan zien.

Dat lijkt misschien niet heel veel materiaal om mee aan de slag te gaan, maar zodra u de details op tafel legt, beginnen wij met schetsen. Net zo lang tot er van die ene foto van het dak een droomhuis ontstaat.

Tussen de eerste kennismaking en de realisatie van uw droomhuis zullen er vele vragen en ervaringen gedeeld moeten worden met elkaar. Die ruimte is er gelukkig ruimschoots. Er komt nou eenmaal een hoop bij kijken, maar daar krijg je wel uw favoriete woning voor terug.

Rowecobouw is met ruim 30 jaar aan ervaring met recht een specialist te noemen op het gebied van het laten bouwen van een nieuw huis. Wij kunnen diverse soorten woningen voor u bouwen en kunnen daarin inspelen op uw persoonlijke wensen.

Neem contact op

 

‘U kunt beter meerdere nachten slapen over wat u wilt doen, dan wakker liggen over wat u gedaan hebt!’

 

Het gebeurt als het goed is niet zo heel vaak dat u in uw leven verhuist. Sterker nog, een woning die u zelf vanaf begin af aan wilt opbouwen voelt toch nog een beetje extra als u eigen ‘kindje’. Heel veel tijd en energie moeten worden omgezet in dat wat uw droomwoning moet gaan worden. Denkt u alleereerst goed na over de locatie waar u wilt gaan wonen. Zet een aantal criteria voor uzelf op een rij. Hoe groot wil ik dat de afstand woon-werk verkeer maximaal mag bedragen? Willen we liever binnen of buiten de bebouwde kom onze woning laten bouwen? Gaat de keuze uit naar een rustig plekje, of trekt de druke binnenstad u meer?

Voordat we voor u aan de tekentafel plaatsnemen, raden we u aan eerst op zoek te gaan naar een geschikte bouwkavel.

Op onze homepagina hebben we voor u een mooi overzicht geplaatst met op de landkaart diverse mogelijkheden waar momenteel bouwkavels kunnen worden aangeschaft in de provincies Zuid-Holland, Zeeland, Noord Brabant en Limburg. Mocht u een mooie regio hebben gevonden waar u graag zou willen gaan wonen, dan adviseren we u graag verder en vertellen we u precies of hier kan worden gebouwd en welke investeringen nodig zijn om de bouwkavel bouwrijp te maken.

 

Oriënteer en laat u vooral inspireren 

Zoveel verschillende soorten woningen, zoveel keuzes. Tijd om de mogelijkheden even netjes op een rij te zetten. Valt de keuze op een vrijstaande woning? Of gaat de voorkeur toch uit naar een BENG?

Als het moet gaan wij 10x voor u terug naar de tekentafel. Dat is het probleem niet. Wij vinden het belangrijk dat u alle opties bekeken heeft en u een totaalbeeld krijgt van de mogelijkheden.

Denbosch Roosendaal kiest voor Rowecobouw

Gebouwd door Rowecobouw Etten-Leur

 

Maak kennis met Rowecobouw in onze showroom

  • Een huis laten bouwen in de regio ZEELANDLIMBURGNOORD-BRABANTGELDERLANDUTRECHT EN ZUID HOLLAND, bij Rowecobouw begint vaak met een bezoek aan onze showroom in Breda. Onder het genot van een kopje koffie maken we kennis en beginnen we met het in kaart brengen van uw wensen.
  • Heeft u al een ontwerp of tekening liggen of stapt u zonder enige kennis binnen? In beide gevallen voorzien we u graag van advies. Tevens kunt u in 1 van onze 5 showrooms/kantoren diverse voorbeelden bekijken. Deze zijn gevestigd in Breda, Gilze, Zuidland,  Dronten en Nieuw-Schoonebeek.

Een huis laten bouwen

Bent u alvast benieuwd naar wat voor woningen wij in onze catalogus hebben? Bekijk dan onze pagina met alle woningen.

Wilt u liever een project in aanbouw bezichtigen neem dan contact op via: 076 5423655, info@rowecobouw.nl of vul ons contactformulier in hieronder.

 

Vrijstaande woning laten bouwen

Is het uw droom om een vrijstaande woning te laten bouwen? Of bent u op zoek naar een mooie levensloopbestendige woning? Rowecobouw heeft ervaring met allerlei soorten woningen en kunt u dus van advies voorzien bij wat u maar wilt. Wij lopen samen met u alle wensen langs en komen zo tot het ideale ontwerp.

Opgeleverd Vrijstaand Huis Breda

Voordat u een eigen huis wilt laten bouwen hebben we voor u een aantal voorbeelden van woningen op een rij gezet.

Kijk op uw gemak rustig rond en laat u inspireren. Heeft u vragen over een bepaald type woning? Leg deze gerust neer bij onze specialisten. Zo kunnen ze u mogelijke wensen meenemen in een eventueel later ontwerp.

 

Een huis bouwen op een duurzame en voordelige manier

Een huis laten bouwen door Rowecobouw betekent automatisch dat u in een huis komt te wonen die duurzaam gebouwd is. Om u een idee te geven van hoe het bouwproces eruit zou kunnen zien, hebben we hieronder voor u een kort filmpje gemaakt tijdens een van onze projecten.

Wij werken standaard met:

  • zonnepanelen
  • Lucht-water warmtepomp (zonder gas)
  • kunststof goten
  • kozijnwerken

Daarnaast is Rowecobouw al jarenlang de specialist op het gebied van energieneutraal bouwen: door onze bouwtechnieken verspilt u nauwelijks energie wat zorgt voor lage maandlasten. Daarnaast hebben we ook al diverse all-electric projecten gerealiseerd, hierdoor bent u dus gas-onafhankelijk wat over een paar jaar verplicht zal zijn.

 

“Eerst rekenen dan tekenen!”

Wij kunnen ons voorstellen dat u wellicht bang bent voor de hoge kosten die een eigen huis bouwen met zich meebrengt.

Bij Rowecobouw zijn deze zorgen niet nodig. Ons motto is dan ook:

 

  ‘Eerst rekenen dan tekenen’

 

Bovenstaande is een van onze belangrijkste standpunten. Wij geven u vooraf een prijs op, en wijken hier vervolgens niet meer vanaf. Zo komt u niet voor onaangename verrassingen te staan.

Wilt u meer informatie over een nieuw huis bouwen? Neem dan contact op met Rob of Tim Wensing. Of heeft u al een ontwerp en wilt u deze verder laten uitwerken?

Stuur dan het ontwerp naar ons op en wij nemen zo snel mogelijk contact op.

Ontwerp opsturen

 

Pin It on Pinterest

Shares
Share This