Informatie en advies? Bel: 076-542 36 55

 

Een huis laten bouwen. Hoe zit dat?

U wilt een eigen huis laten bouwen, maar u heeft geen idee waar te beginnen. De ideeën zitten in uw hoofd, maar hoe werk je zoiets nu uit? Wij helpen u graag met dit leuke, maar toch lastige proces. Keuzes moeten weloverwogen worden. Een huis laten bouwen is immers niet zomaar iets.

Rowecobouw is met haar jarenlange ervaring met recht een specialist te noemen op het gebied van een nieuw huis bouwen. Wij kunnen diverse soorten woningen voor u bouwen en kunnen daarin inspelen op uw persoonlijke wensen. Natuurlijk snappen wij het als u soms door de bomen het bos niet meer ziet, maar ook dan weten wij u goed te adviseren.

Neem contact op

 

Maak kennis met Roweco in onze showroom
Een huis laten bouwen

Een huis laten bouwen bij Rowecobouw begint vaak met een bezoek aan onze showroom in Breda. Onder het genot van een kopje koffie maken we kennis en beginnen we met het in kaart brengen van uw wensen. Of u nu al een eigen ontwerp heeft liggen, of dat u nu helemaal blanco begint: in beide gevallen kunnen wij u helpen. Tevens kunt u in 1 van onze 3 showrooms diverse woningen bekijken. Deze zijn gevestigd in Breda, Dronten en Nieuw-Schoonebeek.

Bent u alvast benieuwd naar wat voor woningen wij in onze catalogus hebben? Bekijk dan onze pagina met alle woningen Wilt u liever een project in aanbouw bezichtigen neem dan contact op via 076 5423655, info@rowecobouw.nl of door ons contactformulier in te vullen.

Is uw droom om een vrijstaande woning te laten bouwen? Of bent u op zoek naar een mooie levensloopbestendige woning? Rowecobouw heeft ervaring met allerlei soorten woningen en kunt u dus van advies voorzien bij wat u maar wilt. Wij lopen samen met u alle wensen langs en komen zo tot het ideale ontwerp.

Een eigen huis bouwen op een duurzame en voordelige manier

Een huis laten bouwen door Rowecobouw betekent automatisch dat u in een huis komt te wonen die duurzaam gebouwd is. Wij werken bijvoorbeeld standaard met zonnepanelen, een hybride cv ketel en kunststof goten en kozijnwerken. Daarnaast is Rowecobouw al jarenlang de specialist op het gebied van energieneutraal bouwen: door onze bouwtechnieken verspilt u nauwelijks energie wat zorgt voor lage maandlasten. Daarnaast hebben we ook al diverse all-electric projecten gerealiseerd, hierdoor bent u dus gas-onafhankelijk wat over een paar jaar verplicht zal zijn.

Wij kunnen ons voorstellen dat u wellicht bang bent voor de hoge kosten die een eigen huis bouwen met zich meebrengt. Bij Rowecobouw zijn deze zorgen niet nodig.

  ‘Eerst rekenen dan tekenen’

Bovenstaande is een van onze belangrijkste motto’s. Wij geven u vooraf een prijs op, en wijken hier vervolgens niet meer vanaf. Zo komt u niet voor onaangename verrassingen te staan.

Wilt u meer informatie over een nieuw huis bouwen? Neem dan contact op met Rob of Tim Wensing. Of heeft u al een ontwerp en wilt u deze verder laten uitwerken? Stuur dan het ontwerp naar ons op en wij nemen zo snel mogelijk contact op.

Ontwerp opsturen