Informatie en advies? Bel: 076-542 36 55

 

Goedkoop huis bouwen

Goed nieuws voor iedereen die goedkoop een huis wil laten bouwen. Rowecobouw houdt uw eigen huis bouwen namelijk goedkoop. Rowecobouw is specialist in het ontwikkelen en bouwen van traditionele vrijstaande woningen voor een lage prijs.

Bekijk direct alle woningen in onze showroom.

Bekijk showroom

 

Hoe kun je goedkoop een huis laten bouwen?

Zelf een huis bouwen kan wel degelijk goedkoop. Hoe kun je goedkoop een huis laten bouwen? Rowecobouw is een samenwerking tussen architecten en bouwbedrijven.

Door onze collectieve samenwerking kunnen we zeer veel kosten omlaag brengen met als doel het budgetvriendelijk bouwen van traditionele vrijstaande woningen of zelfs een prefab woning.

Kroeze Oudenbosch 15

Dit begint al in de ontwerpfase. Onze teken- en architectenbureaus krijgen op voorhand al een jaaromzetgarantie waardoor wij een veel lagere tekenprijs kunnen afdingen. De korting hierop kan zelfs oplopen tot 50 procent!

 

Goedkoop een huis laten bouwen

Nadat we voor u vrijblijvend een aantal uitgewerkte tekeningen hebben vervaardigd om goedkoop een huis te laten bouwen en u heeft ingestemd met de gemaakte offerte / eindcalculatie leggen we de ontwerpen voor bij de gemeente. Bij akkoord van u en de gemeente gaan we over tot de bouwaanvraag alsmede de officiële bestektekeningen.

Rowecobouw bouwt samen met een lokale bouwer

U heeft voordien dan al ruimschoots kunnen vergelijken of de prijzen ook daadwerkelijk scherp zijn en we uw huis inderdaad goedkoop zullen bouwen. Samen met de aannemer worden alle e.v.t. meer- en minderwerken besproken en vastgelegd in een overeenkomst.

Deze staat vast tot en met de oplevering van het bouwproject. Zo voorkomt u prijswijzigingen en weet u exact waar u aan toe bent.

 

Meer info over het bouwen van een low budget woning

U ziet het, uw eigen huis bouwen kan zeker goedkoop. Goedkoper dan u tot nu toe gewend bent. En dat is goed nieuws voor iedereen die budgetvriendelijk wil bouwen om op die manier toch zijn eigen droomhuis neer te kunnen zetten. Bouw je eigen huis dus met Rowecobouw.

Neem contact op

 

Klanten vinden ons ook via: systeembouw woning, prefab woning, zelf een huis bouwen, bouw eigen huis, vrijstaand huis bouwen.