Informatie en advies? Bel: 076-542 36 55

Informatie en advies? Bel: 076-542 36 55

 

Goedkoop een huis bouwen

Goed nieuws voor iedereen die goedkoop een huis wil laten bouwen. Rowecobouw houdt uw eigen huis bouwen namelijk goedkoop. Rowecobouw is specialist in het ontwikkelen en bouwen van traditionele vrijstaande woningen voor een lage prijs.

Bekijk direct alle woningen in onze showroom.

Bekijk showroom

 

Hoe kun je goedkoop een huis laten bouwen?

Zelf een huis bouwen kan wel degelijk goedkoop. Hoe kun je goedkoop een huis laten bouwen? Rowecobouw is een samenwerking tussen architecten en bouwbedrijven.

Door onze collectieve samenwerking kunnen we zeer veel kosten omlaag brengen met als doel het budgetvriendelijk bouwen van traditionele vrijstaande woningen of zelfs een prefab woning.

Kroeze Oudenbosch 15

Dit begint al in de ontwerpfase. Onze teken- en architectenbureaus krijgen op voorhand al een jaaromzetgarantie waardoor wij een veel lagere tekenprijs kunnen afdingen. De korting hierop kan zelfs oplopen tot 50 procent!

 

Goedkoop een huis laten bouwen

Nadat we voor u vrijblijvend een aantal uitgewerkte tekeningen hebben vervaardigd om goedkoop een huis te laten bouwen en u heeft ingestemd met de gemaakte offerte / eindcalculatie leggen we de ontwerpen voor bij de gemeente. Bij akkoord van u en de gemeente gaan we over tot de bouwaanvraag alsmede de officiële bestektekeningen.

Rowecobouw bouwt samen met een lokale bouwer

U heeft voordien dan al ruimschoots kunnen vergelijken of de prijzen ook daadwerkelijk scherp zijn en we uw huis inderdaad goedkoop zullen bouwen. Samen met de aannemer worden alle e.v.t. meer- en minderwerken besproken en vastgelegd in een overeenkomst.

Deze staat vast tot en met de oplevering van het bouwproject. Zo voorkomt u prijswijzigingen en weet u exact waar u aan toe bent.

 

Casco Woning laten bouwen

Wanneer u besluit om vanuit financieel oogpunt te kiezen voor een casco woning, dan wordt in dat geval alleen de ruwbouw gebouwd. Het afwerken van de woning is vervolgens aan de nieuwe bewoners om daar iets moois van te maken naar hun eigen smaak. Casco woningen zijn wind-en waterdicht. In een casco woning wordt geen badkamer of keuken geplaatst in de woning.

De woning bevat ramen en deuren. Daarnaast zijn er dakpannen op de woning aangebracht. Vaak is het zo dat bij cascowoningen het schilderwerk nog gedaan moet worden. Ook de verwarmingselementen dienen nog te worden aangebracht. Vloeren en tegels liggen er vaak ook nog niet in en dienen zelf te worden aangebracht in de badkamer of in de hal en wc. Over sanitair gesproken, ook dit moet nog worden gedaan en vergeet de lampen niet.

Casco woningen zijn, door alle aanpassingen die nog gedaan moeten worden, goedkoper dan woningen die wel voorzien zijn van bovengenoemde onderdelen.

 

Sleutelklaar 

Bij Rowecobouw worden woningen vaak sleutelklaar opgeleverd. Wat houdt dit precies in? Uw woning wordt volledig afgebouwd inclusief tegelwerk, schilder werkzaamheden, sanitair. Rowecobouw werkt samen met ervaren partners om deze werkzaamheden voor u uit te voeren.

 

Meer info over het bouwen van een low budget woning

U ziet het, uw eigen huis bouwen kan zeker goedkoop. Goedkoper dan u tot nu toe gewend bent. En dat is goed nieuws voor iedereen die budgetvriendelijk wil bouwen om op die manier toch zijn eigen droomhuis neer te kunnen zetten. Bouw je eigen huis dus met Rowecobouw.

Neem contact op

 

 

 

Klanten vinden ons ook via: systeembouw woning, prefab woning, zelf een huis bouwen, bouw eigen huis, vrijstaand huis bouwen.

Pin It on Pinterest

Shares
Share This