Goedkoop een huis bouwen; Hoe gaat dat in z’n werk?

Wil je een eigen huis laten bouwen, maar ben je bang voor hoge kosten? Roweco is gespecialiseerd in het ontwikkelen en bouwen van traditionele vrijstaande woningen voor een lage prijs.

We bieden altijd zéér scherpe tarieven en geven vooraf altijd een prijs op waar we vervolgens niet meer van afwijken. Zo kom je nooit voor onaangename verassingen te staan! Een huis laten bouwen van rond de 300.000 euro is dan ook zeker mogelijk bij Roweco!

Huis gebouwd door Rowecobouw

Dankzij collectieve samenwerkingen tussen architecten en bouwbedrijven kunnen we de kosten omlaag brengen

Door onze collectieve samenwerkingen tussen architecten en bouwbedrijven kunnen we veel kosten omlaag brengen met als doel het budgetvriendelijke bouwen van traditionele vrijstaande woningen of zelfs een prefab woning.

Dit begint al in de ontwerpfase. Bij het ontwerpen van een eigen huis. Onze teken- en architectenbureaus krijgen op voorhand al een jaaromzetgarantie waardoor wij een veel lagere tekenprijs kunnen afdingen. De korting hierop kan zelfs oplopen tot 50 procent!

Prettig om mee samen te werken zij voelen goed aan wat je wil en realiseren dat ook ,snelle bouw, aanrader!

Dhr. M Wijnbelt

Hoe kunnen we goedkoop een huis laten bouwen bij Roweco?

Nadat we vrijblijvend een aantal uitgewerkte tekeningen hebben vervaardigd om goedkoop een huis te laten bouwen en je hebt ingestemd met de gemaakte offerte/eindcalculatie leggen we de ontwerpen voor bij de gemeente. Bij akkoord gaan we over tot de bouwaanvraag alsmede de officiële bestektekening.

Je hebt ruim de tijd om te vergelijken of de prijzen inderdaad heel laag liggen. Samen met de aannemer worden alle eventuele meer- en minderwerken besproken en vastgelegd in een overeenkomst.

Deze staat vast tot en met de oplevering van het bouwproject. Zo voorkom je prijswijzigingen en weet je exact waar je aan toe bent.

Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken die passen bij jouw wensen en budget.

huis laten bouwen door Rowecobouw

Binnen 7 stappen een goedkoop huis bouwen

Bij Roweco worden woningen vaak sleutelklaar opgeleverd. Dat houdt in dat de woning volledig afgebouwd is inclusief tegelwerk, schilderwerk en sanitair. Roweco werkt samen met ervaren partners om deze werkzaamheden voor jou uit te voeren. Wij regelen jullie droom in 7 stappen:

  1. Een 1e afspraak op locatie of online. Al jullie vragen moeten eerst worden beantwoord.
  2. Uitwerken van het schetsontwerp.
  3. Uitwerking aanvraag omgevingsvergunning.
  4. Keuzes maken voor bijvoorbeeld keuken en badkamer opstelling.          
  5. Overleg installateurs / definitieve bestellingen.
  6. Start van de bouw. Uitvoeringsfase.
  7. Oplevering nieuwbouw woning.
RW42_Vlissingen_Roweco

Hoe gaat het in z’n werk als we een cascowoning willen laten bouwen?

Wanneer je besluit om te kiezen voor een cascowoning, dan wordt in dat geval alleen de ruwbouw gebouwd.

Het afwerken van de woning is vervolgens aan de nieuwe bewoners.Het is dus alsnog mogelijk om er zelf een eigen draai aan te geven.

Cascowoningen zijn wind- en waterdicht en bevatten ramen en deuren.

interieur zelf gemaakte woning

Meer informatie over het bouwen van een goedkoop huis?

Een eigen woning laten bouwen kan dus zeker goedkoper dan je tot nu toe gewend bent. Dat is goed nieuws voor iedereen die budgetvriendelijk wilt bouwen om op die manier toch zijn eigen droomhuis neer te kunnen zetten. Met Roweco weet je waar je aan toe bent en kun je kwalitatief, snel en goedkoop een huis laten bouwen. Maak een afspraak en kom langs in onze showroom. Samen kunnen wij jouw droomhuis tegen een scherpe prijs realiseren!