Huis bouwen in Eindhoven

Is het zover dat je een huis wilt bouwen in Eindhoven? Dan ben je daarvoor op zoek naar een betrouwbare en betaalbare partner met ruim 30 jaar ervaring, zodat je van te voren weet waar je aan toe bent. Zeker om inzicht te krijgen op financieel vlak. Een huis bouwen doet je dromen verwezenlijken, maar torenhoge extra kosten achteraf zijn niet acceptabel en doen je droom direct in het water vallen. 

Neem daarom contact op met Roweco en bouw samen je huis in Eindhoven.

Roweco is een landelijke organisatie die het mogelijk maakt om je droomwoning te realiseren tegen een eerlijke prijs. Centraal bij al onze bouwprojecten staan eerlijke en zeer scherpe prijzen, en worden uiteraard slim en toekomst gericht gebouwd.

 

Het motto van Roweco is “samen bouwen. Waarbij we ‘’ eerst rekenen, dan tekenen”. Dat betekent voor jou dat je met ons van tevoren een prijs afspreekt, waar nooit achteraf bijkomende verborgen kosten zijn. Zo weet je zeker waar je aan toe bent. Dus wil je een huis bouwen in Eindhoven? 

 

Vrijblijvend helpen onze adviseurs je met het inzicht te krijgen in het finiaciele plaatje.
En laat je inspireren middels onze showroom over de mogelijkheden!

Bij Roweco vinden we het belangrijk dat je alle opties bekijkt en een totaalbeeld krijgt van de mogelijkheden, zodat je weloverwogen keuzes maakt voor jouw droomhuis. Bezoek onze showroom in Breda om je te oriënteren en laat je inspireren!

Huis laten bouwen in Eindhoven

Een droomhuis huis laten bouwen in Eindhoven door Roweco betekent een goed doordachte traditionele woning voor een eerlijke prijs. Wij zijn van mening dat in deze tijd bijna alle bouwbedrijven veel te hoge prijzen vragen voor hun bouwprojecten.

Met meer dan 30 jaar ervaring bieden we je bovendien bouwen onder woningborg of bouw garant voorwaarden. Wij zijn gespecialiseerd in het adviseren, ontwikkelen en begeleiden van traditionele, vrijstaande woningen of half vrijstaande woningen.

Ben je nu benieuwd geworden naar wat Roweco voor jou kan betekenen? Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op. Wij beantwoorden graag al je vragen binnen 2 werkdagen en zijn van 08:00 tot 22:00uur bereikbaar.

 

Heb je zelf al een ontwerp voor een droomhuis ?

Of heb je elders je droomwoning gezien en ben je benieuwd naar de kosten voor het bouwen van je droomwoning?

Wij gaan je ontwerp bestuderen, nemen contact met je op om dit samen met jou door te spreken. Vervolgens ontvang je (geheel gratis) een passend voorstel afgestemd op jou wensen.

Je wordt dan bij ons uitgenodigd op kantoor om de berekening door te nemen en de mogelijkheden te bekijken in onze showroom.

 

Een greep uit onze woningtypes

Lees hier hoe Ronald en Anne hun energie neutrale woning gaan realiseren.

Naast het Aardgasloos bouwen een Nul-op- de-meter-woning (NOM woning) en een duurzaamheidsscore (GPR gebouw). Wat zijn de mogelijkheden en waar moet je op letten als je een huis gaat bouwen? Samen met Roweco bekijken Ronald en Anne naar de mogelijkheden. Milieu, toekomstbestendigheid en besparing energie kosten zijn hierbij belangrijk.

Familie geniet in de tuin van hun nieuwe woning in Brabant
Exact weten wat jouw woning kost

Exact weten wat jouw woning kost?

Roweco  begint altijd met het uitwerken van een budget naar de wensen van de klant

Schets ontwerpen voor nieuwe woning

Schets ontwerpen

Bekijk onze schets ontwerpen

hoe wordt je woning gebouwd

Hoe word je woning gebouwd?

Wil je weten hoe wij jouw woning laten bouwen. Lees dan dit blog

gerealiseerde woning van rowecobouw

Gerealiseerde woningen

Bekijk een overzicht van onze gerealiseerde woningen

Vandaag een vraag of een idee?
Binnen 2 werkdagen onze reactie!

Een eigen huis bouwen roept een hoop vragen op: 

    Waar kan ik bouwkavels vinden?
    Hebben jullie ook voorbeeld woningen?

    Wat kost het om zelf een huis te bouwen?
    Met welke extra kosten moet ik rekening houden?

    Wat is er in de basis uitvoering casco opgenomen?
    Wat is in de basis uitvoering sleutelklaar opgenomen?

    Wat zijn jullie voor woningen aan het ontwikkelen?
    Waar zijn jullie momenteel woningen aan het bouwen? 

gezin thuis in de keuken

Een eerlijke prijs, vooraf inzichtelijk.

Wij kunnen ons voorstellen dat je wellicht bang bent voor eventuele hoge kosten die een eigen huis bouwen met zich meebrengt. Roweco biedt altijd zéér scherpe tarieven en we geven vooraf altijd een prijs op en wijken hier vervolgens niet meer vanaf. Zo kom je nooit voor onaangename verrassingen te staan!