Informatie en advies? Bel: 076-542 36 55

Informatie en advies? Bel: 076-542 36 55

 

Huis bouwen in Eindhoven

U wilt een huis bouwen in Eindhoven. U bent daarvoor op zoek naar een betrouwbare en betaalbare partner, zodat u van te voren weet waar u aan toe bent. Ook op financieel vlak. Een huis bouwen kan uw dromen verwezenlijken, maar torenhoge extra kosten achteraf kunnen de droom voor u verpesten. Laat daarom Roweco Bouw uw huis bouwen in Eindhoven.

Roweco Bouw is een landelijke organisatie die het mogelijk maakt om uw droomwoning te realiseren tegen een eerlijke prijs. Centraal bij als onze bouwprojecten staan zeer scherpe prijzen en energie zuinig bouwen.

Het motto van Roweco Bouw is “eerst rekenen, dan tekenen”. Dat betekent voor u dat wij met u van tevoren een prijs afspreken, waar nooit bijkomende kosten zijn. Zo weet u zeker waar u aan toe bent. Dus wilt u een huis bouwen in Eindhoven? Neem dan contact met ons op. Wij beantwoorden al uw vragen, geheel vrijblijvend.

Neem contact op

 

Huis laten bouwen in Eindhoven

Uw huis laten bouwen in Eindhoven door Rowecobouw betekent een droomhuis tegen de laagste prijs. Wij zijn van mening dat bouwbedrijven in de regio Eindhoven veel te hoge prijzen vragen voor hun bouwprojecten.

Met meer dan 25 jaar ervaring garanderen we u bovendien uitstekende kwaliteit. Wij zijn gespecialiseerd in het ontwikkelen en bouwen van traditionele, vrijstaande of half vrijstaande woningen.

Bent u benieuwd geworden naar wat Rowecobouw voor u kan betekenen? Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op. Wij beantwoorden graag al uw vragen. Heeft u zelf al een ontwerp voor uw droomhuis liggen en bent u benieuwd naar de kosten voor het bouwen van uw droomwoning?

Stuur uw ontwerp dan op via onderstaande button. Wij gaan uw ontwerp bestuderen en komen (geheel gratis) bij u terug met een uitgebreide berekening en inschatting van de prijs.

 

Stuur ons uw ontwerp

Pin It on Pinterest

Shares
Share This