Informatie en advies? Bel: 076-542 36 55

 

Goedkoop huis bouwen

Een huis bouwen voor 200.000. Kan dat?

vh-31 woning schetsWilt u een goedkoop huis bouwen? Een huis bouwen voor 200.000 kan dat? Dat is zeker mogelijk als u voor uw nieuwbouwproject Rowecobouw inschakelt. Wij hebben ons gespecialiseerd in de ontwikkeling en de bouw van nieuwe vrijstaande woningen.

Een goedkoop huis bouwen is mogelijk omdat wij de bouwmarges laag weten te houden door collectieve samenwerking en inkoop van materialen te centraliseren. Op die manier garanderen wij een zo efficiënt mogelijke werkwijze en kunnen wij het bouwen van een huis zo goedkoop mogelijk houden.

Benieuwd naar de woningen die wij ontwikkelen en bouwen?

U kunt de woningen bekijken op de website en in onze showroom in Breda Noord. Wij beantwoorden alle vragen die u heeft over het goedkoop bouwen van een huis graag persoonlijk, daarom werken wij alleen op afspraak.

U kunt telefonisch een afspraak maken op 076-5423655 of vul het contactformulier in.

Afspraak maken

 

Goedkoop huis laten bouwen

Rowecobouw goedkoop een huis laten bouwen begint al in de ontwerpfase. Wij werken met architectenbureaus waar we vaste gegarandeerde jaaromzetafspraken mee hebben. Door op deze manier te werken realiseren wij kortingen op de tekenprijs die soms wel op kunnen lopen tot 50 procent!

In de volgende stap van een goedkoop huis laten bouwen sturen wij u een aantal schetsen en ontvangt u van ons een transparante offerte.

Na akkoord van u en de gemeente, regelen wij de bouwaanvraag en maken de officiële bestektekeningen. Alle meer- en minderwerken worden met de aannemer afgestemd en vastgelegd in een overeenkomst. Wij leveren de woning op volgens afspraak. U komt niet voor verrassingen te staan. Met Rowecobouw weet u waar u aan toe bent en kunt u kwalitatief, snel en goedkoop een huis laten bouwen.

Als u kiest voor Rowecobouw om goedkoop een huis te laten bouwen, dan kiest u voor:

  • Specialist in het ontwikkelen en bouwen van traditionele vrijstaande woningen.
  • Een eigen huis bouwen met een ervaren partner.
  • Lage bouwprijzengarantie.

Meer informatie over goedkoop huis bouwen

Zoals u ziet, is het dus voor u ook mogelijk om goedkoop een huis te laten bouwen. Het is goed om u te realiseren dat bij de bouw van een huis veel komt kijken. Het is dan ook verstandig hier een gespecialiseerde en betrouwbare partner voor in te schakelen.

Rowecobouw is deze partner voor u. Samen kunnen wij uw droomhuis tegen een scherpe prijs realiseren. Wilt u meer informatie over de mogelijkheden? Neem dan contact met ons op, wij geven snel en vrijblijvend advies.

 

Neem contact op