Informatie en advies? Bel: 076-542 36 55

 

Energiezuinig huis bouwen? Een investering die u jaarlijks honderden euro’s bespaart

Label energiezuinig huis bouwenEen energiezuinig huis bouwen is een investering voor uzelf en het milieu. Wij van Rowecobouw zijn specialist in de volledige bouw en inrichting van energiezuinige huizen. U kunt bij ons terecht voor vaste ontwerpen maar ook maatwerk is onderdeel van onze uitgebreide dienstverlening. Bent u benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen?

Neem contact met ons op via 076-5423655 of stel ons uw vraag via ons contactformulier.

Een lage energiewoning zoals we duurzame woningbouw ook wel noemen, is niet alleen beter voor het milieu, het scheelt u ook ontzettend in de energiekosten.

Op jaarbasis kan dit oplopen tot honderden euro’s. Uw investering in een energiezuinig huis verdient zich dus op alle fronten terug.

 

Reeds gebouwde projecten bekijken

 

Hoe wordt een lage energiewoning gebouwd?

Wij bieden u vele mogelijkheden als het gaat om een energiezuinig huis bouwen. Een lage energie woning bouwen begint bij Rowecobouw met het ontwerpen van een schets. Hierin kunt u direct uw wensen aangeven die direct in het ontwerp verwerkt kunnen worden. Daarnaast kunt u uw eigen huis ontwerpen.

U heeft bij ons de keuze om geheel naar eigen wens een huis te bouwen. Dit houdt in dat u helemaal vrij bent in het ontwerp. Wij kijken samen met u naar de technische uitvoerbaarheid.

Wij bieden daarnaast een compleet overzicht met woningen aan. Deze huizen zijn standaard voorzien van zonnepanelen en een hybride cv-ketel. Naar wens kunnen we dit uitbreiden met allerlei slimme energietoepassingen en andere technische snufjes op het gebied van klimaatbeheersing.

Tevens kunnen wij ook de volledige inrichting van uw huis verzorgen. Het leggen van een vloer, een kwalitatieve keuken enzovoort: Rowecobouw is uw totaalleverancier!

 

Passief huis bouwen behoort ook tot de mogelijkheden

Onze energieneutrale woningen zijn al laag in energieverbruik, maar het passief bouwen van een huis legt daar nog een schepje bovenop.

Een passief huis moet voldoen aan een passiefhuis-certificaat.

Passief huis certificaat

Dit houdt in dat een passiefhuis niet meer dan 15kWh/m² mag verbruiken. Wie kiest voor een passief huis, verbruikt tot 4x minder energie dan een gemiddelde nieuwbouwwoning!

Door een passief huis te bouwen bespaart u op de energierekening en verminderd u de belasting op het milieu. Bent u geïnteresseerd of wilt u een prijsindicatie?

Vraag geheel vrijblijvend een offerte aan. Heeft u al een offerte? Wij vergelijken kosteloos uw offerte zodat u een een realistische vergelijking krijgt.

Offerte vergelijken

 

Rowecobouw als duurzame aannemer

Voor zowel particulieren als ondernemers bouwen wij lage energiewoningen. Wij zijn voor losse projecten als collectieve duurzame woningbouw dé duurzame aannemer van Nederland.

Onze woningen worden volgens het bouwbesluit gebouwd én zijn zo ingericht dat het energieverbruik wordt beperkt.

Bij Rowecobouw betekent duurzame woningbouw:

  • Altijd een vaste eindprijs
  • Lage CO² uitstoot
  • Uw huis laten draaien op groene energie
  • Beperking van energie verbruik
  • Het terugverdieneffect

Wilt u meer informatie over een energiezuinig huis bouwen? Wij spreken graag met u af voor een persoonlijk gesprek. Hierin kunnen wij u duidelijk uitleggen wat de mogelijkheden zijn en luisteren wij graag naar uw wensen.

Afspraak maken