Informatie en advies? Bel: 076-542 36 55

Informatie en advies? Bel: 076-542 36 55

 

Energieneutrale woning bouwen? Rowecobouw realiseert het voor u!

Energiezuinige woning Een energieneutrale woning bouwen past helemaal in de huidige tijd. Door de alsmaar groeiende wereldbevolking en daarmee een hogere CO2-uitstoot, is het steeds belangrijk om energiezuinig te leven.

Rowecobouw is al jarenlang deskundige op het gebied van de bouw van duurzame huizen die niet alleen de laatste slimme toepassingen bezitten maar ook zorgen voor lage maandelijkse lasten. Wij streven naar een zogenoemde 0 op de energiemeter.

Duurzaam voor het milieu en uw portemonnee!

Energieneutrale woningen bekijken Maak kennis met Rowecobouw

 

Energieneutrale woning op maat

Rowecobouw kan een energieneutrale woning bouwen voor u, geheel op maat en aangepast op uw wensen! Wij zijn er voor het ontwerp van uw woning tot en met de daadwerkelijke realisatie. Wij gaan daarbij verder dan het casco opleveren.

Wij kunnen naar wens ook de volledige inrichting van uw huis verzorgen. Van het leggen van de perfecte vloer tot een maatwerkkeuken en beveiliging van uw huis. Gaat uw voorkeur uit naar driedubbel glas? Dit zorgt voor maximale isolatie waarbij het lichtinval behouden blijft.

Het belangrijkste is dat de woning gezond aanvoelt en de ruimtes in de woning u een goed gevoel geven.

Wij werken samen met veel duurzame partners waardoor wij al uw energiebewuste keuzes kunnen realiseren.

In de communicatie heeft u enkel met Rowecobouw van doen, hierdoor heeft u altijd een overzicht van de ontwikkelingen.

Wilt u graag uw wensen met ons doorspreken? Bel ons dan voor persoonlijk advies: 076-542 36 55.

 

Kosten van een energiezuinige woning

Een duurzame woning bouwen is een investering waar u en het milieu lang van kunnen genieten. Dit hoeft zeker niet duur te zijn. Bij Rowecobouw zijn wij van mening dat veel bouwbedrijven te hoge tarieven en teveel meerkosten voor een energieneutrale woning.

De tarieven die wij u bieden zijn daarom dan ook zéér scherp. Dat is niet het enige, wij garanderen een vaststaande prijs. Wij rekenen voordat we tekenen en dat leidt ertoe dat we vooraf een goede inschatting maken van de kosten. Dat betaalt zich uit, doordat u achteraf nooit te maken krijgt met onverwachte kosten. We spreken van tevoren één vaststaande prijs met u af en blijven daarbij.

Bent u benieuwd naar wat Rowecobouw voor u kan betekenen bij het bouwen van een energiezuinige woning? Neem dan contact met ons op. Geheel vrijblijvend.

Neem contact op

 

Energiezuinige woning bouwen met bestaand ontwerp

Energieneutrale woning schetsWij kunnen ons voorstellen dat u bij het idee om een energieneutrale woning te laten bouwen graag zou willen weten wat de mogelijkheden zijn.

U kunt op basis van ons bestaande portfolio een energiezuinige woning bouwen project opstarten door te kiezen uit een van de eerder afgeronde projecten. Uiteraard verfijnen wij deze en passen het ontwerp aan op uw persoonlijke wensen.

Bij Rowecobouw denken we graag mee met het ontwerp van uw duurzame huis. Sterker nog, Rowecobouw is ontstaan vanuit onze passie voor ontwerpen.

Wij kunnen ons echter ook voorstellen dat u al een ontwerp heeft liggen voor een energieneutrale woning bouwen. Ook dan bent u bij ons aan het juiste adres. Bent u benieuwd wat het zou kosten om uw zelfontworpen, energiezuinige woning te bouwen?

Stuur ons uw ontwerp dan toe. Onze specialisten gaan dan voor u aan het rekenen, waarna we met een prijs bij u terugkomen.

Pin It on Pinterest

Shares
Share This