Een energieneutrale woning bouwen? Roweco regelt het van A tot Z

Een energieneutrale woning bouwen past helemaal in de huidige tijd. Door de alsmaar groeiende wereldbevolking en daarmee een hogere CO2-uitstoot, is het steeds belangrijk om energiezuinig te leven.

Rowecobouw is al meer dan 30 jaar deskundige op het gebied van de bouw van duurzame huizen die niet alleen de laatste slimme toepassingen bezitten, maar ook zorgen voor lage maandelijkse lasten. Wij streven naar een zogenoemde 0 op de energiemeter.  Duurzaam voor het milieu en jouw portemonnee!


Een energieneutrale woning, volledig aangepast aan jouw wensen! 

Roweco bouwt energieneutrale woningen geheel op maat en aangepast naar jouw wensen. We helpen je van idee tot oplevering. Onze woningen zijn standaard voorzien van de laatste innovatietechnieken, zoals zonnepanelen en een lucht-water warmtepomp, maar de mogelijkheden voor een energieneutrale woning zijn enorm. Bekijk onze gerealiseerde woningen of kom langs in onze showroom om je te laten inspireren over alle mogelijkheden.

 

Kosten van een energiezuinige woning bouwen

Een duurzame woning bouwen is een investering waar jij en het milieu lang van kunnen genieten. Maar dit betekent niet dat het direct duur hoeft te zijn! Bij Roweco ben je gegarandeerd van een scherpe én vaststaande prijs. 

Wij rekenen voordat we tekenen en dat leidt ertoe dat we vooraf een goede inschatting maken van de kosten. De kosten zijn bij ons hierdoor vooraf inzichtelijk, zodat je achteraf niet voor onverwachte verassingen komt te staan. Benieuwd naar een prijsindicatie? Laat ons rekenen of neem contact op voor een vrijblijvend advies.

Gerealiseerde woning Roweco
buiten naar binnen Roweco

Van duurzaam interieur tot compleet energieneutrale woning!

 

Wij kunnen naar wens ook de volledige inrichting van het huis verzorgen. Van het leggen van de perfecte vloer tot een maatwerkkeuken en beveiliging van jouw huis. Gaat jouw voorkeur uit naar driedubbel glas dat zorgt voor maximale isolatie waarbij het lichtinval behouden blijft?

Wij werken samen met veel duurzame partners waardoor wij al jouw energiebewuste keuzes kunnen realiseren! 

Het belangrijkste is dat de woning gezond aanvoelt en de ruimtes in de woning je een goed gevoel geven. In de communicatie heb je te maken met 1 contactpersoon, waardoor je altijd overzicht houdt van de ontwikkelingen. 

De wensen voor jouw droomwoning bespreken? Neem contact met ons op voor een persoonlijk advies.

binnen naar buiten Roweco

De mogelijkheden voor jouw droomwoning

Wij kunnen ons voorstellen dat je bij het idee om een energieneutrale woning te laten bouwen graag zou willen weten wat de mogelijkheden zijn. Alle keuzes moeten weloverwogen worden. Bij Roweco denken we graag mee met het ontwerp van jouw duurzame huis. Sterker nog, Roweco is ontstaan vanuit de passie voor ontwerpen.

We kunnen ons echter ook voorstellen dat je al een ontwerp of idee hebt liggen voor een energie neutrale woning.  Je kunt bij ons daarom ook terecht met een eigen ontwerp.
Beniewd wat de kosten zijn voor jouw eigen ontwerp? Stuur ons het ontwerp op en onze specialisten gaan aan de slag voor een kosten indicatie.

Opzoek naar inspriratie of de mogelijkheden voor jouw droomwoning ontdekken? In onze showroom inspireren we je graag over alle mogelijkheden en geven we je advies, passen bij jou wensen en budget.

Woon jij binnenkort in een Rowecobouw woning net zoals deze mensen?

gerealiseerde woning van Rowecobouw

Ons model RW22 opgeleverd in Hendrik Ido Ambacht

Zie hier de video's en foto's

gerealiseerde woning van Rowecobouw

Ons model RW03 opgeleverd in Dinteloord

Zie hier de video's en foto's

gerealiseerde woning van Rowecobouw

Ons model opgeleverd in Breda

Zie hier de video's en foto's

gerealiseerde woning van Rowecobouw

Ons model Bungalow opgeleverd in Oosterhout

Zie hier de video's en foto's.

Een eerlijke prijs,
vooraf inzichtelijk. 

   Roweco biedt altijd zéér scherpe tarieven

   Geen extra kosten achteraf

   Eerst rekenen, dan tekenen