Energieneutrale woning bouwen

Een energieneutrale woning bouwen past helemaal in de huidige tijd. Door de alsmaar groeiende wereldbevolking en daarmee een hogere CO2-uitstoot, is het steeds belangrijk om energiezuinig te leven. Een energieneutrale woning laten bouwen door Rowecobouw kan daar een belangrijke bijdrage aan leveren. Dat is bovendien niet alleen zeer milieubewust, een energieneutrale woning is ook nog eens goed voor uw portemonnee. Met een energieneutrale woning kunt u op jaarbasis heel wat geld terugverdienen door te besparen op de stookkosten. Rowecobouw kan een energieneutrale woning bouwen voor u, geheel op maat en aangepast op uw wensen!

Een energieneutrale woning bouwen is een investering waar u en het milieu lang van kunnen genieten. Dit hoeft zeker niet duur te zijn. Bij Rowecobouw zijn wij van mening dat veel bouwbedrijven te hoge tarieven hanteren voor het bouwen van een huis. De tarieven die wij u bieden zijn daarom dan ook zéér scherp. Dat is niet het enige, wij garanderen ook nog eens een vaststaande prijs. Wij rekenen voordat we tekenen en dat leidt ertoe dat we vooraf een goede inschatting maken van de kosten. Dat betaalt zich uit, doordat u achteraf nooit te maken krijgt met onverwachte kosten. We spreken van tevoren één vaststaande prijs met u af en blijven daarbij. Bent u benieuwd naar wat Rowecobouw voor u kan betekenen bij een energiezuinige woning bouwen? Neem dan contact met ons op. Geheel vrijblijvend.

Neem contact op

 

Energiezuinige woning bouwen met bestaand ontwerp

Wij kunnen ons voorstellen dat u bij het idee om een energieneutrale woning te laten bouwen graag zou willen weten wat de mogelijkheden zijn. U kunt op basis van ons bestaande portfolio een energiezuinige woning bouwen project opstarten door te kiezen uit een van de eerder afgeronde projecten. Uiteraard verfijnen wij deze en passen het ontwerp aan op uw persoonlijke wensen.

Bij Rowecobouw denken we graag mee met het ontwerp van uw huis. Sterker nog, Rowecobouw is ontstaan vanuit onze passie voor ontwerpen. Wij kunnen ons echter ook voorstellen dat u al een ontwerp heeft liggen voor een energieneutrale woning bouwen. Ook dan bent u bij ons aan het juiste adres. Bent u benieuwd wat het zou kosten om uw zelfontworpen, energiezuinige woning te bouwen? Stuur ons uw ontwerp dan toe. Onze specialisten gaan dan voor u aan het rekenen, waarna we met een prijs bij u terugkomen.

 

Voorbeelden energiezuinige woningen

 

fb  g  linkedin  pinterest  twitter  yt