Informatie en advies? Bel: 076-542 36 55

Informatie en advies? Bel: 076-542 36 55

 

Energieneutraal huis bouwen geheel in uw stijl

Rowecobouw is al jarenlang expert als het gaat om het bouwen van een energieneutrale woning. Wij bouwen energiezuinige woningen geheel op maat met alle laatste duurzame vernuftigheden en voeren u wensen direct uit zolang dit realistisch en uitvoerbaar is.

U zal bij ons niet te maken krijgen met meerkosten.

Een energiezuinige woning is niet per definitie duur, wij hanteren slimme inkoop en wij vinden het ontzettend belangrijk dat het milieu zo min mogelijk wordt belast.

Bekijk de gerealiseerde projecten in ons portfolio. Wij komen graag met u in contact over al uw vragen.

Reeds gerealiseerde projecten

 

Energieneutraal huis bouwen

 

 

 

 

 

Energieneutrale woningen nemen in populariteit toe

Gasloos bouwen, het gebruik van zonnepanelen, een warmtepomp: het zijn slechts enkele voorbeelden van energie-oplossingen die wij toepassen in onze woningen. Naast energiemanagement regelen wij ook naar wens de volledige inrichting van uw huis.

Keukens, sanitair, beveiliging en andere domotica kunnen wij voor u verzorgen. Wij zijn voor u de projectmanager en kunnen u helpen bij alle zaken die komen kijken bij het bouwen van een huis.

Woning gebouwd door rowecobouw

Een energiezuinig huis bouwen wordt steeds populairder. Enerzijds komt dat doordat steeds meer mensen zich bewust worden van hun eigen invloed op het milieu anderzijds omdat de overheid ons stimuleert om duurzaam te bouwen.

Een duurzaam huis bouwen heeft echter ook veel voordelen voor de eigenaar zelf. Wat dacht u bijvoorbeeld van de financiële voordelen? Hoewel een energieneutraal huis bouwen in eerste instantie wellicht wat meer kost dan een minder milieuvriendelijk huis, verdient u die kosten dubbel en dwars terug op de energierekening.

Duurzaam bouwen is een duurzame investering waar u en het milieu lang van kunnen genieten!

 

Is een energieneutraal huis bouwen duur?

Als u een energieneutraal huis laat bouwen door Rowecobouw hoeven de aanvankelijke kosten bovendien niet eens zo hoog te zijn. Wij zijn namelijk van mening dat veel bouwbedrijven veel te hoge prijzen hanteren. Dat doen wij anders. Door onze manier van inkopen en ons principe van collectief bouwen, kunnen wij uw droomhuis bouwen tegen een zeer voordelig tarief.

huis op maat laten bouwen

Daarbij krijgt u bij het bouwen van een energieneutrale woning  altijd hoogstaande kwaliteit. Met meer dan 25 jaar ervaring zijn wij absolute specialisten in het ontwikkelen en bouwen van traditionele, vrijstaande woningen. Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op via onderstaande button.

Neem contact op

 

Hoe gaat het bouwen van een energiezuinige woning in zijn werk?

Een energiezuinig huis laten bouwen betekent dat u een belangrijke bijdrage levert aan het behoud van de aarde, maar ook dat u een belangrijke bijdrage levert aan uw portemonnee.

Bij een energiezuinig huis bouwen project zit goede isolatie inbegrepen. Onder andere door een betere isolatie blijft uw huis lekker warm terwijl u minder energie verbruikt.

Door deze en andere slimme toepassingen zorgt u ervoor dat u maandelijks een laag verbruik heeft.  Een win-win situatie waar Rowecobouw u graag bij helpt.

Energiezuinig huis bouwen

 

 

 

 

 

Bent u benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen op het gebied van energiezuinigheid en een energieneutraal huis bouwen? Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op.

Heeft u al een ontwerp liggen voor uw droomhuis en bent u benieuwd wat de kosten zijn voor een energiezuinig huis bouwen? Stuur ons dan uw ontwerp op. Onze experts gaan dan voor u aan het rekenen en geven u gratis een indicatie van de prijs. Dit geldt ook voor een energieneutraal huis bouwen.

Stuur ons uw ontwerp

 

Pin It on Pinterest

Shares
Share This