Energieneutraal huis bouwen

Een energieneutraal huis bouwen wordt steeds populairder. Enerzijds komt dat doordat steeds meer mensen zich bewust worden van hun eigen invloed op het milieu. Een energieneutraal huis bouwen heeft echter ook veel voordelen voor de eigenaar zelf. Wat dacht u bijvoorbeeld van de financiƫle voordelen? Hoewel een energieneutraal huis bouwen in eerste instantie wellicht wat meer kost dan een minder milieuvriendelijk huis, verdient u die kosten dubbel en dwars terug op de energierekening. Een energieneutraal huis bouwen is een duurzame investering waar u en het milieu lang van kunnen genieten!

Als u een energieneutraal huis laat bouwen door Rowecobouw hoeven de aanvankelijke kosten bovendien niet eens zo hoog te zijn. Wij zijn namelijk van mening dat veel bouwbedrijven veel te hoge prijzen hanteren. Dat doen wij anders. Door onze manier van inkopen en ons principe van collectief bouwen, kunnen wij uw droomhuis bouwen tegen een zeer voordelig tarief. Daarbij krijgt u bij een energieneutraal huis bouwen bovendien altijd hoogstaande kwaliteit. Met meer dan 25 jaar ervaring zijn wij absolute specialisten in het ontwikkelen en bouwen van traditionele, vrijstaande woningen. Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op via onderstaande button.

Neem contact op

 

Energiezuinig huis bouwen

Een energiezuinig huis bouwen betekent dat u een belangrijke bijdrage levert aan het behoud van de aarde, maar ook dat u een belangrijke bijdrage levert aan uw portemonnee. Bij een energiezuinig huis bouwen project zit goede isolatie inbegrepen. Onder andere door een betere isolatie blijft uw huis lekker warm terwijl u minder energie verbruikt. Een win-win situatie waar Rowecobouw u graag bij helpt. Bent u benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen op het gebied van energiezuinigheid en een energieneutraal huis bouwen? Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op.

Heeft u al een ontwerp liggen voor uw droomhuis en bent u benieuwd wat de kosten zijn voor een energiezuinig huis bouwen? Stuur ons dan uw ontwerp op. Onze experts gaan dan voor u aan het rekenen en geven u gratis een indicatie van de prijs. Dit geldt ook voor een energieneutraal huis bouwen.

 

Stuur ons uw ontwerp

 

fb  g  linkedin  pinterest  twitter  yt