Energieneutraal bouwen: goed voor milieu en uw portemonnee

Rowecobouw is al sinds jaar en dag de specialist op het gebied van energieneutraal bouwen. Wij creëren energieneutrale huizen van ontwerp tot daadwerkelijke realisatie. Wat voor duurzaam huis u ook wenst, wij adviseren en begeleiden u van begin tot eind. De kosten zijn bij ons vooral altijd inzichtelijk zodat u niet voor verassingen komt te staan. Ons motto is dan ook ‘eerst rekenen, dan tekenen’. Geen financiële verrassingen dus. U kunt ons altijd benaderen voor een vrijblijvend gesprek. Bent u benieuwd naar de huizen die wij reeds gebouwd hebben? Neem dan een kijkje in ons portfolio.

Portfolio bekijken Maak een afspraak

 

Energieneutraal bouwen is iets wat de huidige tijd karakteriseert. Steeds meer mensen leven milieubewust en dat is maar goed ook. Met meer dan 7 miljard mensen op aarde wordt het alsmaar belangrijker om de eigen ecologische voetafdruk te verkleinen. Energieneutraal bouwen is een goede oplossing voor milieu en uw portemonnee. Door de toegepaste bouwtechnieken zoals luchtdicht bouwen, verspilt uw nauwelijks energie wat resulteert in lage maandelijkse kosten.

Duurzaam en levensloop bestendig bouwen

Onderdeel van duurzaam bouwen is het levensloopbestendig bouwen van huizen. Hieronder verstaan wij het dusdanig bouwen van uw woning, dat deze zeer gemakkelijk aangepast kan worden aan veranderende levensomstandigheden. Ziekte, of ouderdom kunnen ogenschijnlijk gemakkelijke handelingen een hele uitdaging maken. Zo kan traplopen een bijzonder intensieve onderneming worden als u last krijgt van versleten gewrichten.

Levensloopbestendig bouwen anticipeert daarop en zorgt ervoor dat er op uw trap bijvoorbeeld gemakkelijk een traplift kan worden geplaatst. Of wat dacht u van een luxe woning waarbij elke kamer op de begane grond is. Rowecobouw realiseert graag een aangepaste (senioren)woning. Energieneutraal bouwen of levensloopbestendig bouwen, Rowecobouw is uw specialist. Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op.

Wat zijn de kosten van een duurzaam huis bouwen?

Levensloopbestendig bouwenOnze drijfveer is om het bouwen van een energieneutraal huis zo aantrekkelijk mogelijk te maken voor iedereen. Door onze unieke manier van inkopen bieden wij namelijk altijd bijzonder scherpe tarieven. Daar blijft het bij Rowecobouw niet bij. Wij komen namelijk ook nooit meer terug op die prijs, gegarandeerd. Onaangename financiële verrassingen achteraf bestaan bij ons niet. Een standaardprijs, zonder uw wensen in kaart te hebben, is een lastige klus. U kunt uw ontwerp dan ook insturen en op basis hiervan kunnen wij een offerte voor u maken. U bent uiteraard ook van harte welkom op onze locatie.

 

Volledige prijscalculatie ontvangen

 

Rowecobouw is gedurende het volledige traject het aanspreekpunt voor u. Al uw wensen spelen wij goed vertaald door naar de uitvoerders. Wij adviseren u in uw wensen en zorgen ervoor dat uw wensen realistisch en uitvoerbaar zijn. Wij houden u vanzelfsprekend op de hoogte van de ontwikkelingen van de bouw van uw energieneutrale woning.

Neem geheel vrijblijvend contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

 

fb  g  linkedin  pinterest  twitter  yt