Energieneutraal bouwen


Energieneutraal bouwen
is iets wat de huidige tijd karakteriseert. Steeds meer mensen leven milieubewust en dat is maar goed ook. Met meer dan 7 miljard mensen op aarde wordt het alsmaar belangrijker om de eigen ecologische voetafdruk te verkleinen. Energieneutraal bouwen is een goede oplossing en Roweco Bouw helpt u dan ook graag met het bouwen van een energieneutrale woning. Dat is trouwens niet alleen goed voor het milieu. Met een goed geïsoleerd huis bespaart u jaarlijks aanzienlijk op de stookkosten, dus uw portemonnee profiteert mee.

Zeker wanneer u in zee gaat met Roweco Bouw. Door onze unieke manier van inkopen bieden wij namelijk altijd bijzonder scherpe tarieven. Daar blijft het bij Roweco Bouw niet bij. Wij komen namelijk ook nooit meer terug op die prijs, gegarandeerd. Onaangename financiële verrassingen achteraf bestaan bij ons niet. Ons motto is niet voor niets “eerst rekenen, dan tekenen”. Doordat wij vooraf een zeer uitgebreide en nauwkeurige berekening maken, weet u (en wij ook) waar u aan toe bent. Bent u benieuwd geworden naar wat Roweco Bouw voor u kan betekenen? Neem dan contact met ons op via onderstaande button. Wij beantwoorden graag al uw vragen.

Neem contact op

 

Levensloopbestendig bouwen

Levensloopbestendig bouwen is het dusdanig bouwen van uw woning, dat deze zeer gemakkelijk aangepast kan worden aan veranderende levensomstandigheden. Ziekte, of ouderdom kunnen ogenschijnlijk gemakkelijke handelingen een hele uitdaging maken. Zo kan traplopen een bijzonder intensieve onderneming worden als u last krijgt van versleten gewrichten.

Levensloopbestendig bouwen anticipeert daarop en zorgt ervoor dat er op uw trap bijvoorbeeld gemakkelijk een traplift kan worden geplaatst. Of wat dacht u van een luxe woning waarbij elke kamer op de begane grond is. Roweco Bouw realiseert het graag voor u. Energieneutraal bouwen of levensloopbestendig bouwen, Roweco Bouw is uw specialist. Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op.

fb  g  linkedin  pinterest  twitter  yt