Informatie en advies? Bel: 076-542 36 55

Informatie en advies? Bel: 076-542 36 55

 

Eigen huis ontwerpen

Uw eigen huis ontwerpen betekent dat u binnen de kortste keren een mooie droom wilt gaan realiseren. Een huis met alles erop en eraan, dat voorziet in al uw wensen. Wie wil dat nou niet? Bij Rowecobouw begrijpen en delen wij die droom. Door onze passie voor ontwerpen zijn wij jaren geleden Rowecobouw gestart. Wij helpen mensen zelf een huis te ontwerpen door voornamelijk op bouwtechnisch vlak mee te denken.

energiezuinige woningbouw

Wanneer uw ontwerp klaar is, kunnen wij het bovendien voor u laten bouwen. Op deze manier wordt uw woning altijd gebouwd door een ervaren bouwbedrijf, die uw wensen voorop plaatst.

Een eigen huis ontwerpen bij Rowecobouw heeft echter nog meer voordelen.

Waar wij zelf tegen aan zijn gelopen, zijn de vaak torenhoge prijzen en nog erger: de kosten achteraf!

Wij hebben vaak gemerkt dat de prijzen van het bouwen van een zelf ontworpen huis exorbitant hoog zijn. Alsof die prijzen nog niet hoog genoeg zijn, blijken de kosten bovendien achteraf nog eens vele malen hoger dan vooraf werd geschat.

Bij Rowecobouw heeft u daar geen last van. Wij bieden u namelijk zéér scherpe tarieven en wij garanderen een prijs vooraf. Zo bouwt u uw droomhuis tegen een eerlijke prijs, zonder nare verrassingen achteraf.

 

Neem contact op

 

Voorbeelden van woningontwerpen

Om u een idee te geven van onze woningontwerpen, hebben we voor u een pagina ingericht met daarop alle woningtypen die wij in het verleden voor onze klanten hebben ontworpen.

Als voorbeeld hebben we hieronder een voorbeeld van een welstandstekening toegevoegd die u op de bovengenoemde pagina in veelvoud en in verschillende varianten en formaten terug zult vinden.

RW03-Woning-Bouwen-Houtdorp

 

Wilt u zelf een huis ontwerpen en bouwen? Neem contact op met een van onze bouwspecialisten!

Zelf een huis ontwerpen is fantastisch, maar vraagt ook om enige specifieke kennis. Een eigen huis ontwerpen kunt u daarom dan ook het beste doen in samenspraak met een specialist zoals Rowecobouw. Bent u daarom geïnteresseerd geraakt en bent u benieuwd wat de mogelijkheden voor u zijn? Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op.

Heeft u al een ontwerp liggen en bent u benieuwd geworden naar de scherpe tarieven voor de bouw van uw droomhuis bij Rowecobouw? Stuur ons dan uw ontwerp. Onze specialisten gaan dan voor u aan het rekenen en geven u inzicht in de kosten.

Neem contact op

 

 

Pin It on Pinterest

Shares
Share This