Eigen ontwerp

Je eigen huis ontwerpen betekent dat je binnen de kortste keren een mooie droom wilt gaan realiseren. Een huis met alles erop en eraan, dat voorziet in al je wensen. Wie wil dat nou niet? Bij Roweco begrijpen en delen wij die droom. Door onze passie voor ontwerpen zijn wij jaren geleden Roweco gestart. Wij helpen mensen zelf een huis te ontwerpen door voornamelijk op bouwtechnisch vlak mee te denken.

Binnen 1 week is de eerste opzet van je ontwerp klaar, en weten we wie van onze bouwpartners je woning kan realiseren en voor welke prijs. Op deze manier wordt uw woning altijd gebouwd door een ervaren bouwbedrijf, die je wensen voorop plaatst.

eigen huis ontwerpen

Een eigen huis ontwerpen bied voordelen!

Waar wij zelf tegen aan zijn gelopen, zijn de vaak torenhoge prijzen en nog erger: de kosten achteraf!

Wij hebben vaak gemerkt dat de prijzen van het bouwen van een zelf ontworpen huis exorbitant hoog zijn. Alsof die prijzen nog niet hoog genoeg zijn, blijken de kosten bovendien achteraf nog eens vele malen hoger dan vooraf werd geschat.

Bij Roweco heb je daar geen last van. Wij bieden je namelijk zéér scherpe tarieven en wij garanderen een prijs vooraf. Zo bouw je samen met Roweco een droomhuis tegen een eerlijke prijs, zonder nare verrassingen achteraf.

Benieuwd wat wij voor jouw kunnen betekenen ?

eigen huis laten ontwerpen

Voorbeelden van woningontwerpen

Om je een idee te geven van onze woningontwerpen, hebben we voor je een pagina ingericht met daarop alle woningtypen die wij in het verleden voor onze klanten hebben ontworpen.

Als voorbeeld hebben we hieronder een voorbeeld van een welstandstekening toegevoegd die je op de bovengenoemde pagina in veelvoud en in verschillende varianten en formaten terug zult vinden.

welstandsvoorbeeld Roweco

Wilt u zelf een huis ontwerpen en bouwen? Neem contact op met een van onze bouwspecialisten!

Zelf een huis ontwerpen is fantastisch, maar vraagt ook om de nodige specifieke kennis. Een eigen huis ontwerpen kan je daarom dan ook het beste doen in samenspraak met een van onze specialisten die graag werken voor een bedrijf zoals Roweco. Bent je daarom geïnteresseerd geraakt, en ben je benieuwd wat de mogelijkheden voor jouw droomwoning zijn?

Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op.

Heb je al een ontwerp liggen en ben je benieuwd geworden naar de scherpe tarieven voor de bouw van een droomhuis op maat door Roweco?

Stuur ons dan je ontwerp vrijblijvend toe!

Onze specialisten gaan dan aan het rekenen en geven je stap voor stap  inzicht in de kosten.

Woon jij binnenkort in een Rowecobouw woning net zoals deze mensen?

gerealiseerde woning van Rowecobouw

Ons model RW22 opgeleverd in Hendrik Ido Ambacht

Zie hier de video's en foto's

gerealiseerde woning van Rowecobouw

Ons model RW03 opgeleverd in Dinteloord

Zie hier de video's en foto's

gerealiseerde woning van Rowecobouw

Ons model opgeleverd in Breda

Zie hier de video's en foto's

gerealiseerde woning van Rowecobouw

Ons model Bungalow opgeleverd in Oosterhout

Zie hier de video's en foto's.

Een eerlijke prijs,
vooraf inzichtelijk. 

   Roweco biedt altijd zéér scherpe tarieven

   Geen extra kosten achteraf

   Eerst rekenen, dan tekenen