Informatie en advies? Bel: 076-542 36 55

 

Duurzaam huis bouwen: Rowecobouw regelt het van A tot Z

Duurzaam huis bouwenWilt u een duurzaam huis bouwen volledig aangepast op uw wensen en voor een zeer scherpe prijs? Rowecobouw is uw partner. Wij bouwen geheel nieuwe duurzame woningen voorzien van de laatste innovatieve technieken. Zonnepanelen en een hybride cv ketel zijn bijvoorbeeld standaard in onze duurzame bouw geïntegreerd.

U kunt bij ons terecht voor een geheel nieuw ontwerp of voor het bespreken en uitwerken van een bestaand ontwerp. Neem contact met ons op om alle mogelijkheden te bespreken. Wij geven u graag meer informatie over onze werkwijze.
Foto-impressie duurzame bouw

 

Van duurzaam interieur tot compleet duurzame energie-oplossingen!

Rowecobouw is in alles volledig ingericht op duurzaamheid. Van het ontwerp tot het volledige duurzame interieur. Wij houden hierbij rekening met mens en milieu. Gasloos bouwen, een huis dat levensloopbestendig is ingericht of voorzien is van de laatste technologische snufjes. Rowecobouw bouwt uw droomhuis zelfs compleet met interieur!

U kunt bij Rowecobouw dus terecht voor een volledig duurzaam ingericht huis. Samen met onze partners realiseren wij al uw wensen. U heeft één aanspreekpunt die alles voor u regelt. Een vloer naar wens, een droomkeuken tot zelfs de beveiliging van uw huis: wij nemen alles voor u uit handen!

Een eerlijke prijs vooraf inzichtelijk

Bij Rowecobouw zien we dat er in de markt vaak een flink prijskaartje hangt aan het laten bouwen van een huis. Door onze unieke manier van inkopen kunnen wij u altijd zéér scherpe tarieven bieden. Uw portemonnee profiteert des te meer als u in zee gaat met Rowecobouw. Daarbij heeft u bij Rowecobouw ook nooit vervelende verrassingen achteraf. “Eerst rekenen, dan tekenen” betekent dat wij u van tevoren een goed uitgedachte prijs bieden, waar wij gegarandeerd nooit later op terugkomen. Extra kosten achteraf bestaan niet bij Rowecobouw.

Een duurzaam huis bespaart u geld en met een energieneutrale woning bespaart hiermee het milieu. Een investering dat voor mens en milieu zeer waardevol is. Bent u benieuwd geworden naar wat Rowecobouw voor u kan betekenen? Wij staan u graag te woord over alle mogelijkheden.

Een duurzame woning ingericht op de toekomst

Een duurzame woning bouwen kan ook betekenen dat u uw woning zo bouwt dat deze makkelijk aan te passen is aan veranderende levensomstandigheden. Zodat u er ook op latere leeftijd nog in kan wonen bijvoorbeeld. Een duurzaam huis bouwen betekent een huis bouwen voor de langere termijn, voor zowel mens als milieu. Benieuwd geworden of een duurzame woning bouwen iets voor u is? Neem dan contact met ons op, geheel vrijblijvend. Wij beantwoorden graag al uw vragen.

Met de alsmaar toenemende populatie wordt het steeds belangrijker om bewust te leven. Minder consumeren en meer bijdragen. Een duurzaam huis bouwen past perfect bij die milieubewuste keuzes en Rowecobouw helpt u dan ook graag bij het realiseren van uw droomhuis. Een duurzaam huis bouwen levert niet alleen het milieu iets op trouwens. Ook uw portemonnee is er bij gebaat. Met een goed geïsoleerd huis bespaart u jaarlijks honderden euro’s op de stookkosten.

Neem contact op
Rowecobouw is een landelijk bouw-consultancybureau uit Breda en met name bekend in de regio Den Bosch, Eindhoven, Tilburg en Breda.