De 7 Zekerheden bij Rowecobouw

Het bouwen van een eigen huis is een spannende tijd. Welke keuzes ga je maken voor je eigen droomhuis? Passen die keuzes bij de bouw van jouw huis? Past het complete financiële plaatje bij al je plannen? Bij Roweco staat je er niet alleen voor. Roweco heeft ruim 30 jaren lange bouwervaring. Wij ondersteunen je in alle keuzes met onze kennis en ervaring. Wij denken met graag in alle opzichten met je mee.

 

  1. Wij werken met scherp-concurrerende vaste prijzen
    Omdat wij bij al onze vaste leveranciers onze materialen collectief inkopen zijn die prijzen scherp-concurrerend. Wij werken al jarenlang met vaste aannemers, met wie wij degelijke afspraken hebben omtrent de onkosten. Daardoor loop je door onze manier van werken dus ook geen enkel risico op verborgen uitgaven of onverwachte kosten achteraf.

Je krijgt de beste bouwkwaliteit voor een scherp concurrende prijs. Wij werken innovatief, doordacht en snel, door gebruik te maken van tijdbesparende bouwmethodes. Wij leggen altijd de lat hoog door in de basis volledig traditioneel te bouwen. Wij bieden standaard een volledig slim doordacht sleutel klaar ontwerp.

Daarnaast bieden wij ook de mogelijkheid waarbij je de gelegenheid krijgt om zelf je woning na oplevering zelf te afbouwen. Roweco helpt je hierbij met een slim doordacht casco ontwerp. Door deze aanpak kunnen wij snel je droomhuis in de kortst mogelijke tijd afleveren.

In onze showroom aan het weidehek 11 in Breda kan je allerlei verschillende bouwmaterialen bekijken, aanraken en voelen. Wij geven je grondig advies over de eventueel te gebruiken materialen. Hier kunnen wij je laten zien wat er is opgenomen in onze basis woningen. 

Ook kunnen we je we laten zien wat de alternatieven materiaalkeuzes zijn. Onze showroom is een prikkelende en inspirerende ruimte waar je een goed beeld krijgt van de verschillende mogelijkheden. Je dromen en ideeën komen in onze showroom tot leven wat een realistisch beeld geeft wat in jouw situatie haalbaar is. Hierdoor kan je weloverwogen keuzes maken voor het realiseren van je droomwoning.

Showroom Roweco

Wij voeren alle ontwerpen uit, van een zelf bedacht ontwerp tot een van onze  basisontwerpen compleet aangepast naar je wensen. En iedere variant hiertussen. Wij respecteren je wensen en keuzes en proberen die om te zetten in realisaties haalbaar ontwerp volledig op maat. Uitgevoerd tot in detail onderbouwd met een calculatie!

Door een duidelijke taakverdeling waarbij Roweco zich volledig inzet voor het voorafgaand traject vanaf de eerste schets tot aan het onherroepelijk verkrijgen van de omgevingsvergunning geeft rust.

De nieuwste technieken omtrent duurzaamheid beheersen wij. Onze 3- tal vaste gecertificeerde aannemers waar we gemiddeld 20 vrijstaande woningen per aannemer mee ontwikkelen zijn volledig afgestemd op een slimme, maar vooral snelle en efficiënte manier van bouwen. Door onze jarenlange samenwerking zijn we een geoliede organisatie waar goed wordt samen gewerkt waardoor jij als opdracht gever volledig wordt ontzorgt.

Ook de constructeurs die voor onze aannemers de technische berekeningen maken zijn door onze jaren lange samenwerking goed ingespeeld op het maken van de meest efficiënt haalbare oplossingen als het gaat over het gebruik van warmtepompen, zonnepanelen, HR++ beglazingen en andere innovaties.

 

Onze architecten zijn zeer creatief en houden van een uitdaging. Geheel naar je wensen en ideeën werken zij de ontwerpen professioneel, tot in detail uit. Zij houden door onze nauwe samenwerking de kosten en de kwaliteitseisen nauwlettend in de gaten. Zij zijn door volledig op de hoogte alle eventuele obstakels vanuit gemeente en overheid door alle voorafgaande jaren de vergaderingen in voorgaande projecten bij te wonen bij onze eerdere projecten.

7

Oplevering nieuwbouw woning

Gefeliciteerd! De woning is gereed om en klaar voor oplevering. Je krijgt een aantal weken voor oplevering de definitieve opleverdatum. Dit geeft je als opdrachtgever een gelegenheid om bijvoorbeeld Vereniging Eigen Huis (VEH) in te schakelen. Als onafhankelijk bouwkundig adviseur keuren zij visueel de woning.

De zekerheid van bouwen met Roweco 

Roweco biedt jou als koper een aantal zekerheden voor de toekomst. Met onderstaande keurmerken en certificaten garanderen wij: een aannemer die is aangesloten bij Bouwgarant en/of Woningborg. De kwaliteit van de woning. De afbouw van uw woning. Garantieverplichtingen.

Bekijk de mogelijkheden van jouw budget

Wil je een overzichtelijke prijsopgave? Vraag dan vrijblijvend een offerte aan.

Woon jij binnenkort in een Rowecobouw woning net zoals deze opdrachtgevers?

gerealiseerde woning van Rowecobouw

Ons model RW22 opgeleverd in Hendrik Ido Ambacht

Zie hier de video's en foto's

gerealiseerde woning van Rowecobouw

Ons model RW03 opgeleverd in Dinteloord

Zie hier de video's en foto's

gerealiseerde woning van Rowecobouw

Ons model opgeleverd in Breda

Zie hier de video's en foto's

gerealiseerde woning van Rowecobouw

Ons model Bungalow opgeleverd in Oosterhout

Zie hier de video's en foto's.

Vandaag een vraag?
Morgen onze reactie!

 

Een eigen huis bouwen roept een hoop vragen op:

   Waar kan ik een huis laten bouwen?

   Met welke kosten moet ik rekening houden?

   Krijg ik te maken met absurde meerkosten?