De 7 Zekerheden bij Rowecobouw

Het bouwen van een eigen huis is een spannende tijd. Welke keuzes gaat u maken voor uw droomhuis? Passen die keuzes bij de bouw van uw huis? Past uw financiële plaatje bij uw plannen? Bij Roweco staat u er niet alleen voor. Roweco heeft al jarenlange bouwervaring. Wij ondersteunen u in al uw keuzes met onze kennis en ervaring. Wij denken met u in alle opzichten mee.

1. Wij werken met scherp-concurrerende vaste prijzen
Omdat wij bij al onze vaste leveranciers onze materialen collectief inkopen zijn die prijzen scherp-concurrerend. Wij werken al jarenlang met vaste aannemers, met wie wij degelijke afspraken hebben omtrent de onkosten. Daardoor lopen wij, en u dus ook, geen enkel risico op verborgen uitgaven of onverwachte kosten achteraf.

hier bouwt rowecobouw

 

2. De prijs kwaliteitsverhouding is uitstekend
U krijgt de beste bouwkwaliteit voor een scherpe prijs. Wij werken innovatief en snel, door gebruik te maken van tijdbesparende bouwmethodes. Wij leggen de kwaliteitslat hoog, zowel m.b.t. casco, bouwdelen en afwerking. Door deze aanpak kunnen wij uw droomhuis in de kortst mogelijke tijd afleveren.

 

3. Bekijk de diverse mogelijkheden in onze showroom
In onze showroom te Breda kunt u allerlei bouwmaterialen bekijken, aanraken en voelen. Wij geven uw grondig advies over de eventueel te gebruiken materialen. Hier kunnen wij u ook inlichten over de diverse, te gebruiken bouwconstructies. Onze showroom is een prikkelende en inspirerende ruimte, waarin u tot uw eigen keuzes kunt komen.

 

4. Iedere bouw wens is door ons uit te voeren
Wij voeren alle ontwerpen uit, van vrij ontwerp tot basisontwerp, en iedere variant hiertussen. Wij respecteren uw wensen en keuzes en proberen die om te zetten in maatwerk, uitgevoerd tot in detail.

 

5. Wij werken met de meest moderne, duurzame technieken
De nieuwste technieken omtrent duurzaamheid beheersen wij. Onze constructeurs zijn compleet op de hoogte van o.a. het gebruik van warmtepompen, zonnepanelen, HR++ beglazingen en andere innovaties.

 

6. Onze architecten werken uw wensen creatief uit
Onze architecten zijn zeer creatief en houden van een uitdaging. Geheel naar uw wensen en ideeën werken zij de ontwerpen professioneel, tot in detail uit. Zij houden de kosten en de kwaliteitseisen nauwlettend in de gaten. Zij zijn lid van de Nederlandse Beroepsvereniging van Architecten, de BNA.

 

7. Wij werken met Woningborg-garantie
Wij bieden u de mogelijkheid om te bouwen met Woningborg-garantie. U loopt hiermee totaal geen risico met de bouw van uw toekomstige woning. Wij zullen onze garantieverplichtingen op de kwaliteit van de bouw altijd voor 100% nakomen.

 

woningborg garantie