Bouw jouw eigen huis

Altijd al het idee gehad om een eigen droomhuis te bouwen? Dan wordt het nu tijd om van dat idee werkelijkheid te maken! Roweco helpt jou van schets tot droomwoning in 7 stappen.

Ben je op zoek naar een prijsgunstig kwalitatief traditioneel gebouwde en energiezuinig huis? Roweco is met ruim 30 jaar ervaring met recht een specialist te noemen op het gebied van het laten bouwen van jouw eigen huis. Je kunt bij ons terecht voor een geheel nieuw ontwerp of een bestaand ontwerp. Samen bekijken we jouw wensen en maken we een ontwerp wat past bij jouw budget en woonwensen. Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken, wij geven je graag meer informatie over alle opties.

Je eigen huis bouwen? Roweco regelt het van A tot Z!

 

Wij vinden het belangrijk om de juiste adviezen en ondersteuning te bieden bij het bouwen van jouw eigen huis. Er komen bij het bouwen van je eigen huis namelijk veel belangrijke zaken kijken die weloverwogen moeten worden. Wij zorgen ervoor dat iedere stap in de bouw van jouw eigen huis overzichtelijk blijft.

Scherpe tarieven en inzichtelijke prijs 

Dankzij de scherpe tarieven die wij hanteren, komt het bouwen van je eigen huis binnen handbereik! Een eigen huis bouwen hoeft namelijk niet duur te zijn. Roweco biedt altijd zéér scherpe tarieven en de beste kwaliteit-prijsverhouding. Ons team van professionals staat voor je klaar om de bouw van jouw eigen huis in goede banen te leiden. 

We geven van tevoren altijd een prijs op en wijken hier vervolgens niet meer vanaf.
Zo kom je nooit voor onaangename verrassingen te staan! Meer informatie over
een nieuw huis bouwen bij Roweco?

Advies voor het bouwen van je eigen huis 

Bij Roweco vinden we het belangrijk dat je alle opties bekijkt en een totaalbeeld krijgt van de mogelijkheden voor de bouw van je eigen huis, zodat je weloverwogen keuzes maakt.

Op zoek naar inspiratie of vrijblijvend advies voor jouw specifieke situatie? Neem contact met ons op of bezoek onze showroom in Breda en laat je inspireren!

Een eerlijke prijs,
vooraf inzichtelijk.

 

   Roweco biedt altijd zéér scherpe tarieven

   Geen extra kosten achteraf

   Eerst rekenen, dan tekenen