Informatie en advies? Bel: 076-542 36 55

Informatie en advies? Bel: 076-542 36 55

 

Bouw uw eigen huis


Altijd al op zoek geweest naar dat ene perfecte huis? Wilt u zelf de indeling van uw woning kunnen bepalen? Twee onder een kap of vrijstaand, alles is mogelijk. 
Zeker voor een kleinere beurs of een bescheiden perceel is een twee onder een kap bouwen een prima optie. Zelfs voor een prefab woning kunt u bij ons terecht.

Bekijk woningen

 

Ondersteuning van Rowecobouw bij het bouwen van uw eigen huis

Rowecobouw biedt u goede ondersteuning bij het bouwen van uw eigen huis. Zo komen bij het bouwen van uw eigen huis veel belangrijke zaken kijken. Wij zorgen er voor dat elke stap in de bouw van uw eigen huis overzichtelijk blijft.

Met het gebruik van duidelijke foto’s en plattegronden brengen wij voor u de werkzaamheden duidelijk in beeld. Wij schetsen voor u de tekeningen en gaan pas verder als de tekening is zoals u ‘m wilt.

Zelfs als dat betekent dat we 10 keer terug moeten naar de tekentafel!

Senioren Woning Almkerk

Daarnaast komt, dankzij de eerlijke tarieven die wij hanteren, het bouwen van uw eigen huis binnen handbereik. Dit houdt het huis bouwen goedkoop en stelt u in staat goedkoop een huis te laten bouwen op uw eigen droomlocatie.

De bouw van uw eigen huis wordt zo voor vrijwel iedereen mogelijk.

 

Bouw uw eigen huis op korte termijn

De bouw van uw eigen huis hoeft niet duur te zijn. Als u op zoek bent naar de beste kwaliteit-prijs verhouding komt u bij ons uit. Een breed team van professionals staat u voor u klaar, om in samenwerking met u, de bouw van uw eigen huis in goede banen te leiden.

breedplaten leggen met Roweco Bouw

Voor eventuele vragen over de bouw van uw eigen huis kunt u contact opnemen met onderstaand telefoonnummer.

 

Informatie opvragen voor de bouw van uw eigen huis

Op het moment dat u contact opneemt met Rowecobouw ontvangt u direct vrijblijvend advies over uw specifieke situatie. Daarbij is het ook mogelijk dat een van onze medewerkers langskomt bij u thuis, zelfs in de avonduren.

Contact opnemen doet u met telefoonnummer: 076 – 542 36 55.

 

Neem contact op

Pin It on Pinterest

Shares
Share This