Informatie en advies? Bel: 076-542 36 55

Informatie en advies? Bel: 076-542 36 55

 

Eigen huis bouwen in 7 stappen

Stappenplan om een eigen huis te bouwen 

 

Stap 1: Bespreken van de plannen en uw wensen

We maken met u een afspraak. Tijdens deze afspraak brainstormen we in eerste instantie over uw wensen en plannen  m.b.t. uw toekomstige droomhuis. U geeft ons uw maximale budget op. Vanuit onze kant laten we u zien en horen wat bij Rowecobouw mogelijk is.

In de showroom te Breda aan het weidehek 11 kunt u bij ons op locatie al vele mogelijkheden bekijken. U zult hier bijvoorbeeld tekst en uitleg krijgen over alle mogelijke bouwmaterialen.

In deze fase is het belangrijk dat u zich alvast goed inleest over de volgende onderwerpen:

 

Stap 2: Eerste ontwerp en kostenplaatje

Op basis van dit gesprek gaan we voor u aan de slag. We stellen in samenspraak met u en onze architect een eerste ontwerp van uw droomhuis op. Natuurlijk altijd binnen de gegeven mogelijkheden zoals bestemmingsplan, andere gemeentelijke verordeningen en binnen het door u opgegeven budget.

Het ontwerp passen we net zo vaak aan tot het moment dat uw droomhuis op papier staat.

In deze fase is het goed om onderstaande pagina’s even op uw gemak door te nemen.

 

3. Definitief ontwerp

Samen met u perfectioneren wij het eerste ontwerp en maken er een tot in de puntjes uitgewerkt definitief ontwerp van. Wij blijven constant met u in gesprek en geven duidelijk aan wat de verschillende aanpassingen zullen gaan kosten.

Pas wanneer u voor 100% tevreden bent met het aangepaste definitieve ontwerp en de prijs, zullen we overgaan tot het aanvragen van de omgevingsvergunning.

 

4. Vergunningen

Wij gaan voor u naar de betreffende instanties en garanderen u een akkoord om te kunnen gaan bouwen. U bent vrij om ten allen tijden onze voorgestelde offerte te vergelijken met concurrerende bedrijven. Wij zijn overtuigd van onze expertise en garanderen jullie de beste prijs/kwaliteit verhouding.

Hieronder vind u iets meer informatie over de aanvraagperiode van dergelijke gemeentelijke vergunningen:

 

5. Het realiseren van uw droomhuis

Wij bestellen alle materialen en gaan met de bouw starten. Van fundering tot afbouw, we werken snel en zijn perfectionistisch. U heeft de mogelijkheid dagelijks het werk te volgen. Om u een idee te geven hebben we hieronder een aantal videobeelden verzameld die tijdens het bouwproces door ons zijn gemaakt.

 

6. Uw woonhuis wordt opgeleverd

Uw huis wordt uiteraard pas echt opgeleverd als er na de realisering van de bouw een strenge kwaliteitscontrole is geweest, waar u uiteraard ook bij aanwezig bent. Pas als iedereen voor 100% tevreden is, zowel wij als bouwer en u als toekomstige bewoner, zit onze taak erop.

 

7. Vrijblijvend advies na de oplevering

Ook na de oplevering ontzorgen wij u graag met de verdere afwerking van uw woning. Hierbij kunnen wij u begeleiden met onder andere de aanleg van uw tuin of zwembad, het plaatsen van rolluiken of raamdecoratie en het afwerken van uw vloeren.

 

 

 

 

Pin It on Pinterest

Shares
Share This