Informatie en advies? Bel: 076-542 36 55

 

De 7 Stappen van Rowecobouw

1. Wat zijn uw wensen?

We maken met u een afspraak. Tijdens deze afspraak brainstormen we in eerste instantie over uw wensen en plannen  m.b.t. uw toekomstige droomhuis. U geeft ons uw maximale budget op. Vanuit onze kant laten we u zien en horen wat bij Rowecobouw mogelijk is. In de showroom te Breda aan het weidehek 11 kunt u al veel mogelijkheden bekijken. U zult versteld staan, geen stap gaat ons te ver.

2. Eerste ontwerp en kostenplaatje

Op basis van dit gesprek gaan we voor u aan de slag. We stellen in samenspraak met u en onze architect een eerste ontwerp van uw droomhuis op. Natuurlijk altijd binnen de gegeven mogelijkheden zoals bestemmingsplan, andere gemeentelijke verordeningen en binnen het door u opgegeven budget. U staat bij ons nooit voor onaangename verrassingen.

3. Definitief ontwerp

Samen met u perfectioneren wij het eerste ontwerp en maken er een tot in de puntjes uitgewerkt definitief ontwerp van. Wij blijven constant met u in gesprek en geven duidelijk aan wat de verschillende aanpassingen zullen gaan kosten. Pas als u voor 100% content bent met het aangepaste definitieve ontwerp en de prijs, zullen we overgaan tot het aanvragen van de omgevingsvergunning.

4. Vergunningen

Wij gaan voor u naar de betreffende instanties en garanderen u een akkoord om te kunnen gaan bouwen. U bent vrij om ten allen tijden onze voorgestelde offerte te vergelijken met concurrerende bedrijven. Wij zijn overtuigd van onze expertise en garanderen jullie de beste prijs/kwaliteit verhouding!

5. Het realiseren van uw droomhuis

Wij bestellen alle materialen en gaan met de bouw starten. Van fundering tot afbouw, we werken snel en zijn perfectionistisch. U heeft de mogelijkheid dagelijks het werk te volgen.

6. Uw woonhuis wordt opgeleverd

Uw huis wordt uiteraard pas echt opgeleverd als er na de realisering van de bouw een strenge kwaliteitscontrole is geweest, waar u uiteraard ook bij aanwezig bent. Pas als iedereen voor 100% content is, zowel wij als bouwer en u als toekomstige bewoner, zit onze taak erop.

7. Vrijblijvend advies na de oplevering

Ook na de oplevering ontzorgen wij u graag met de verdere afwerking van uw woning. Hierbij kunnen wij u begeleiden met onder andere de aanleg van uw tuin of zwembad, het plaatsen van rolluiken of raamdecoratie en het afwerken van uw vloeren.