Informatie en advies? Bel: 076-542 36 55

 

5 voordelen om een eigen huis te bouwen

Heeft u bij de plannen naar het zoeken van andere woonruimte stiekem altijd de fantasie zelf een eigen huis te bouwen? Maar houden u een aantal zaken tegen? Zonde! Wij vertellen graag waarom u uw dromen juist moet najagen en wat voor voordelen het heeft om zelf een eigen huis te bouwen.

Ontelbare mogelijkheden

 1. Het bouwen van een eigen huis is pure vrijheid. U heeft letterlijk en figuurlijk alles zelf in de hand! Zelf bepalen hoe groot de ruimte eruit moet komen te zien, welke materialen er moeten worden gebruikt en uiteraard de keuze om innovatief en duurzaam te bouwen. De laatste technische snufjes of nieuwe ontwikkelingen wat betreft milieubewust bouwen, het kan allemaal worden meegenomen. Zo investeert u in een fijn en budgetbewust huis.
 2. Ideale leefomgeving
  Een huis langs het water, in een nieuwbouwwijk of op een andere plek naar keuze, met een eigen huis bouwen heb je alle vrijheid. Ook de inrichting van het huis kun je van begin af aan helemaal zelf bepalen. De grootte van de kamers en bijvoorbeeld de ligging van de woonkamer ten opzichte van de keuken. Hoe u uw ideale leefomgeving voor u ziet is met het bouwen van een eigen huis realiseerbaar. En we weten allemaal dat we ons beter voelen in een warm en fijn huis waar we ons op ons gemak voelen.
 3. Milieubesparend
  Vanaf de start met de bouwtekening kan rekening worden gehouden met alle (laatste) technieken op het gebied van duurzaamheid. Een duurzaam huis laten bouwen spaart niet alleen het milieu, ook kan het u veel geld schelen op uw energierekeningen. Zonnepanelen en andere milieuvriendelijke toepassingen waar u nog lang van kunt genieten.
 4. Eeuwige vrijheid
  Met het kopen van een bestaande woning, bent u gebonden aan wat er staat en kunt u beperkt aanpassingen verrichten. Vaak alleen in de vorm van het plaatsen van een uitbouw of dakkapel. Wie zelf een eigen huis laat bouwen, heeft van begin tot eind heel veel vrijheid. Gedurende het proces is er controle en kunnen wijzigingen waar nodig worden aangebracht. Eeuwige vrijheid dus!
 5. Vermogend zijn niet essentieel
  Een eigen huis laten bouwen is niet alleen maar weggelegd voor de vermogenden onder ons. Er bestaan tegenwoordig partijen die door middel van efficiëntie en goede samenwerkingsverbanden een huis kunnen bouwen voor een eerlijke en passende prijs. Huizen die goedkoper zijn dan het gemiddelde huizenaanbod!

Betrouwbaar partner onmisbaar

Een huis laten bouwen doe je niet even zo maar. Het uitzoeken van een betrouwbaar partner die u volledig kan voorzien in uw wensen en waar duidelijke afspraken centraal staan, scheelt u een hoop tijd en gedoe. U wilt immers geen onverwachte kosten achteraf en duidelijkheid over oplevering en het regelen van andere zaken.

Roweco als jarenlang expert

Al vele jaren is Roweco het bouw-consultancybureau uit de regio Roosendaal, Bergen op Zoom, Oosterhout, Tilburg en Den Bosch. In Brabant zijn wij inmiddels een welbekend begrip. Wij zijn het bouw-consultancybedrijf dat van begin tot eind een eigen huis kan laten bouwen voor u. Door ons te specialiseren in vrijstaande bouw, 2 onder 1 kapwoningen en seniorenbouw en dat op een innovatieve en duurzame manier, hebben wij efficiëntie en kwaliteit ons goed eigen gemaakt!Vrijstaand RW07

De prijs-kwaliteit van onze woningen is op een zeer hoog niveau. U kunt bij ons terecht voor vrije ontwerpen alsmede vaste ontwerpen. Als professioneel en erkend bouwbedrijf kunt u bij ons een innovatief huis laten bouwen. Wij zijn op de hoogte van de laatste trends en werken volgens de laatste richtlijnen. Ons prijs-kwaliteitniveau is eerlijk omdat wij door onze hechte samenwerkingsverbanden goede afspraken hebben gemaakt. Zo kunt u een duurzaam huis laten bouwen voor een goede prijs. Onze huizen zijn zelfs standaard voorzien van zonnepanelen en een hybride cv ketel. Een investering waar u en het milieu nog lang plezier van heeft.

Wij begeleiden u gedurende het hele traject. Dat begint al bij de komst in onze showroom. Wij begrijpen dat een eigen huis bouwen niet zo maar is besloten. Wij nemen dan ook uitgebreid de tijd voor u en kunnen u uitgebreid informeren over het hele proces. Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken!

Sorry, comments are closed for this post.