Informatie en advies? Bel: 076-542 36 55

 

Storten van de fundering + plaatsen kanaalplaat vloeren

Kleine opsomming van de uitgevoerde bouwwerkzaamheden:

  • Binnenmuren;
  • 1ste verdiepingsvloer;
  • Start metselwerk;
  • Riolering;
  • Binnenmuren 1ste verdieping;
  • Kozijnen begane grond.

Mannen van Varianthuis hebben zeer efficiënt en zorgvuldig gebouwd. Elke ochtend ga ik even langs de bouw om de dag door te nemen en er worden geen praatjes verkocht. Er wordt gedaan wat er is gezegd, zeer fijn!! Roweco, de verkooppartner van Varianthuis, is bezig om een compleet pakket aan te bieden voor de klant. Dit houdt in het aanbieden cq bemiddelen van rolluiken, horren, zonnewering, sanitair en raambekleding.

Voor het sanitair zijn wij via Roweco terechtgekomen bij Sanisale Breda. Er zijn veel aanbieders op dit vlak en als je teveel bekijkt zie je door de bekende bomen het bos niet meer. Wij hebben veel bekeken de afgelopen maanden en weten wat er te koop is en belangrijk….voor welke prijs. Jordy, de eigenaar van Sanisale Breda, heeft onze wensen op papier gezet en uitgewerkt in 3D.

Wij zijn zeer kritisch op hetgeen wat wij willen en dat heeft hij goed vertaald. Het is geen verkooppraatje van ons uit, maar absoluut een aanrader t.o.v. de andere aanbieders (wij hebben er veel bezocht), gezien de kwaliteit en prijs. Binnenkort op pad voor de rolluiken bij Solart en hopen op dezelfde ervaring.

Sorry, comments are closed for this post.