Hier kunt u het project van Fam Jansen volgen te Hendrik Ido Ambacht.

Lees onderstaande bevindingen van de Fam Jansen.

Vele gesprekken hebben er tussen Claudia, mijn vrouw, en ik plaatsgevonden om driekwart jaar geleden te doen besluiten een bouwkavel te kopen om ons droomhuis te realiseren. Het aangeboden stuk grond is gelegen in de nieuwbouw wijk De Volgerlanden te Hendrik Ido Ambacht.

Na een speurtocht op diverse platvormen zijn wij uitgekomen bij Rowecobouw en partner Varianthuis. Sinds een half jaar hebben wij samen, uit een ruime sortering vrijstaande woningen, ons huis op papier gezet.

Nauwe samenwerking tussen Rob van Roweco, de gebroeders Maarten en Casper Striper van Varianthuis en het Tekenbureau hebben geresulteerd in een cataloguswoning op maat.

Tim, de zoon van de eigenaar van Rowecobouw, heeft ons onlangs benaderd of wij het leuk vinden om het bouwen van ons huis te volgen op rowecobouw.nl en social media. Wij hebben gelijk toegezegd, omdat wij in onze zoektocht weinig informatie vonden om te zien welke stappen er genomen moeten worden bij het bouwen van een huis.

Rowecobouw en Varianthuis kunnen op haar beurt laten zien met welke vakkundigheid en kwaliteit zij de verschillende processen laten verlopen.

Na het vergunningstraject is het zover, start bouw in week 12. Wij zullen vanuit ons perspectief de komende maanden het verloop van de bouw met u delen tot en met de oplevering van onze jaren 30 woning in oktober 2016.

Wij hopen dat u er net zoveel plezier aan beleeft als dat wij dat gaan doen!

 

Groetjes, Claudia, Luuk, Liese en Arno Jansen